benim samsung g60sd'yi haşır huşur temizliyordum gram bir şey olmuyordu özellikle asus,msi,gigabayte bu firmaların kendi kullandığı kaplamaların yapısından...
Geçen hafta arkadaşımda aldı. büyük bir hevesle ama tam bir hayal kırıklığı oldu iade etti. bu fiyata monitör alacaksam bütçeyi biraz daha arttırıp OLED...
Ne diye uğraşıyorsun sen gerekli süreçleri başlatmışsın Hb burada süreci sonuçlandırması gerekirken süreci anlamsız uzatıyor ya ürün stoklarında yok tedarik...
bu memlekette garantisi sorunlu olmayan yer mi var miniled daha önce hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmam sağlıklı olmaz 2024'den bu yana 3 farklı oled...
tandem oled 3.nesil woled'e kıyasla çok daha sağlam uzun ömürlü qd-oled'e kıyaslada daha az ısınan bir model
gray banding bu nesilin kronik sorunu ama...
marka yoksa herhangi bir 650watt psu konulmuştur. bu tip Kasa ve Psu hazır satılan ürünlerde üst seviye psu beklemeyin giriş seviye basit psu'lar kullanırlar.
tray işlemci büyük ihtimalle traylar da bu tür şeyler normal
bu işlemcileri sıfır kutulu olarak düşünmeyin firmalara toplu şekilde satılan, sistemlerde...
lga 1700 platformlarında ki mühendislik probleminden sonra IHS'nin bükülmesini engellemek için gelen bir parça sonradan bir çok firma thermalright, thermal...
şu an güncel oled'ler rahat 5 yıl dayanacak seviyedeler oled care hepsi aktif olması ve biraz bilinçli kullanmak gerek sadece
her gün 7-8 saat pc başından...
kart modeli nedir,
yeni nesil kartları eski tip çeviricilerle kullanmak pek tavsiye edilmez bu gpu'lar için ATX 3.1 psular gerekli
yük altında iken ciddi...