270kplus taş gibi işlemci oyun performansı'da fena değil iyi bir soğutma ile muazzam değerler veriyor bu arada ürünün tray işlemci olduğunu belirteyim, tray...
intel tarafında 13. ve 14. nesile artık bulaşmayın gereğinden fazla güç çeken ve ısınan bir seri, bios'da biraz vakit ayırmanız işlemciyi dizginlemeniz...
amd ekran kartına rx 470 zamanı bulaştım kasım 2016'da xfx rs black edition rx 470 almıştım kasım indirimlerinde, sırf freesync'i deneyimlemek için ilk...
Bios'da gözükmüyorsa mefta olmuştur bazen windows saçma sapan buglara girip ssd'yi çıkarabiliyor yazılımsal olarak ama bios'a girdiğinizde takılı olduğunu...
bir yıl kadar OLED G6 kullandım bu sorun onda da yaşanmıştı, kronik kısacası,
bu durum rastgele bir zamanda oluyor her zaman yapmıyordu bende ekranda anlık...
termal macunlar arasında öyle devasa fark olmaz en iyisi ile en kötüsü arasında taş çatlasın 3-5 derece anca oynar
mx6 iyi bir termal macun aslında inş...
yeni çıkan pluslar çok iyi geliştirme ve revizelere uğramış ben şahsen beğendim özellikle 270k plus multithread testlerde 9950x3d kafa tutuyor bunu da...
sana gelen bozukmuş bende kullanıyorum gayet iyi, sadece yazılımı berbat o konuda hak veriyorum. indirim zamanı alınabilir indirim günlerinde 4.5-5k bandına...
dandik soğutucu ve macun dahi olsa o dereceleri görmemesi lazım büyük ihtimalle soğutucu yeterince yerine oturmuyordur.
termal macunda adı sanı duyulmadık...
oyun özelinde amd x3d'ler çok daha iyi, v cache sistemi sayesinde,
önceliği oyun olan x3d tercih edebilir, ama günlük kullanım, uygulama, multimedya...