malesef support üzerinden talep açman lazım dolayısıyla ingilizce iletişime geçilmesi gerekiyor yani çok uzun uzadıya süren bir süreç değil ilk talebi...
İntel support üzerinden rma aç değişim iste yenisini gönderiyorlar 13 ve 14.nesil işlemci kullanıpta garip sorunlar yaşıyorsanız direk değişim talep edin...
Aynen dostum G60SD'yi yazın 2 saat kullanmaya korkuyordum gittim masaüstü fanlardan aldım öyle soğutuyordum soğutma çözümü hiç işe yaramıyor malesef...
kısaca woled'ler gri bantlama konusunda kronik sıkıntılı kullanıcı bunu bilerek tercih edecek yada etmeyecek son durum bu, sizin panelde de bantlama var sağ...
tercih edilebilir, ama bilmeniz gereken kritik şeyler var.
kasım 2025'den beri Mo27q28g kullanıyorum, şu ana kadar benim görüşlerim şöyle
gigabyte bu...
tray işlemcilerde normal böyle şeyler kutuluda ki gibi tertemiz cillop gibi bir şey beklemeyin
traylar olduğu gibi hiçbir koruma önlemi olmadan tepsiyle...
Hynix A die ramler çeşitli zamanlamalar ile 8000 mhz çok rahat çıkıyor ama bir dipnot bu ram özelinde çok ısınır bu, komple rgb ile kaplamışlar bloğu adım...
kasım ayından bugüne Cloud 3S kullanıyorum malzeme kalitesi anlamında çok başarılı rahat ve konforlu bir kulaklık ama yazılım kalitesi berbat sürekli bir...