marka yoksa herhangi bir 650watt psu konulmuştur. bu tip Kasa ve Psu hazır satılan ürünlerde üst seviye psu beklemeyin giriş seviye basit psu'lar kullanırlar.
tray işlemci büyük ihtimalle traylar da bu tür şeyler normal
bu işlemcileri sıfır kutulu olarak düşünmeyin firmalara toplu şekilde satılan, sistemlerde...
lga 1700 platformlarında ki mühendislik probleminden sonra IHS'nin bükülmesini engellemek için gelen bir parça sonradan bir çok firma thermalright, thermal...
şu an güncel oled'ler rahat 5 yıl dayanacak seviyedeler oled care hepsi aktif olması ve biraz bilinçli kullanmak gerek sadece
her gün 7-8 saat pc başından...
kart modeli nedir,
yeni nesil kartları eski tip çeviricilerle kullanmak pek tavsiye edilmez bu gpu'lar için ATX 3.1 psular gerekli
yük altında iken ciddi...
Bu gidişle kapanması yakın şaşırmam yani amazonun ilk dönemki durumu kalmadı indirim dönemlerinde doğru dürüst albenisi de yok, HB şu an amazonun çok daha...
kablo çok bükülmüş yeni nesil güç girişi olan kartlarda güç kablosunun bu şekilde eğilmesi pek tavsiye edilmiyor. sıkıntı çıkmaz diyemem sıkıntı çıkarda...
bu işlemciyi temizlemeden böyle gönderilir mi arkadaş nasıl bir iş ahlakı bu ya, bu yüzden tray işlemcilere bulaşmıyorum ne olduğu belli değil kolay iade...
geçen yurtdışından bir ürünün getirtmek için bu uygulamayı buldum biraz tereddütüm vardı ama riske girip süreci başlattım. bir kullanıcı ürünü getirebilir...
asus monitörlerde güç adaptörü yok AC IN giriş tercih ediliyor. psu güç kablosu gibi yani direk monitöre takıyorsun ortada adaptör vs bir şey olmuyor yani
ömrü uzun olmaz bu kadar basit bir de samsung garanti süresini 2 yıl ile sınırlıyor mevcut şartlarda hiçbir şekilde samsung'a bulaşmam şahsen diğer firmalar...
tandem oled der geçerim sebebi oled panellerin en sevmediği ısınma sorunu bu nesilde yok ortam sıcaklığı 30 derece'de panelde aşırı ısınma yok aynı dönemde...