Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok...
Pek öyle değil lakin SLA FDM'e göre pahalı ve pis bir iş. Reçine filament'e göre pahalı. Bir de Sürekli olarak reçine ve alkol kokusunu alıyorsun baskı...
Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle...
Aynı değil. Karambit genelde dik şekilde detaylı basılabiliyor lakin figür çok büyük olmadığı sürece pek kaliteli basılamıyor. Örneğin benim yaptığım bir...
Pek iyi bir rehber değil lakin aklınızda genel bir tanı oluşturur.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/3d-baskida-sla-ve-fdm-karsilastirmasi.3793134/...
Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya...
Öncelikle satıp para kazanma işini en son düşünün 0 dan düşük bütçeyle başlayan biri için zor. Ya çok iyi tarama ve çizim bilip istenilen parçaların taratıp...
tek renk gibi görünüyo o bahsettiğin cihaz, bence mantıklı olan tek renk basıp boyamak, boyamak istemiyosa kendi bilir ama figür yapıp satan arkadaşımın...
İkinci el yazıcı alımını tavsiye ediyor musun bide tek tek ayrı ayrı renk filementi mi almak gerekiyor hiç bilgim yok ve mesela ayda kaç baskı yapıp kaç...