Merhaba yakin zamanda sdd mi sattim ve yenisini almam gerek fiyatlar zamlanmis fakat iki tane ikinci el sitesinde urun buldum birisi kutusu dahil acilmamis...
Bide yanlış yapmışım galiba anakartın arkasında kirmizi flasha takmam gerekli bide rufus ile yazdırmak lazım galiba ben gidip normal içine atıp on USB’ye...
Yeni sistem kurdum anakartım b650 tomahawk bios güncellemesi için usbye biosu atmıştım bilgisayara taktım ondan sonra bios dan m flasha girdim yeniden...
Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok...
Pek öyle değil lakin SLA FDM'e göre pahalı ve pis bir iş. Reçine filament'e göre pahalı. Bir de Sürekli olarak reçine ve alkol kokusunu alıyorsun baskı...
Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle...
Aynı değil. Karambit genelde dik şekilde detaylı basılabiliyor lakin figür çok büyük olmadığı sürece pek kaliteli basılamıyor. Örneğin benim yaptığım bir...
Pek iyi bir rehber değil lakin aklınızda genel bir tanı oluşturur.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/3d-baskida-sla-ve-fdm-karsilastirmasi.3793134/...
Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya...