erigena.

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• erigena.
      erigena., Yardım İphone almak istiyorum ne yapmalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ustam biraz pahalıya almamısmısın sence merakımdan soruyorum
    • erigena.
      erigena., 1.5 M Aile Araba Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Seal U 2mn bandı Tesla 2mn bandı
    • erigena.
      e yazılım tarafı düzgün sasesi mekanigi sorunsuz dengi olan Tesla var Rafale var vs vs
    • erigena.
      Dostum videosunu attıgın arac Türkiye pazarında olan Byd'lere denk bir aracmı sence adamların toplanıp biz en fazla nasıl bir arac cıkarabiliriz diye...
      • IMG_1608.webp
    • erigena.
      1 yıl kadar 2009 Model Caddy sürdüm ön iki coil kafası komple yerdeydi o arabayla fark etmeden hızlı girdigim kasislerde oldu kacamadıgım cukurlarda oldu...
    • erigena.
      Saydıgım arabalara göz at derim 1757418742 Evet ask kırmak öyle kolay degil fakat 20 30 yasındaki arabalar 3. 4. sahiplerinde gezerken dagından sehirine...
    • erigena.
      Büyük olsun diyip bütün HB leri sıraladın 🙂 Arka diz mesafesi kısa araclar bunlar.
    • erigena.
      Yeni cıkıcak bir arabaya 1.5mn para baglamak riski bana mantıklı gelmiyor zamanında Togg dan cok magdur olan insan gördük yenisindede sorun cıkmayacagı ne...
    • erigena.
      Megane 4 Toyota Corolla Volkswagen Passat Audi A3 Sedan Ford Focus Peugeot 508 Sanayiye düsmemek düssen bile cok masraf acmayacak birseyler arıyorsan...
    • erigena.
      erigena., 1500TL kablosuz kulak içi kulaklık önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Silikonlu olmadıgı icin pek kulak ici sayılmaz ama sabah Huawei Freebuds SE2 siparis verdim uzunca bir arastırma yaptım beklentileri karsılayan bir kulaklık.
    • erigena.
      erigena., 500Bin'e araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Rica ederim yardımcı olabilecegim bir konu varsa sorman yeterli
    • erigena.
      erigena., 500Bin'e araba önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Merhaba,yukarıda ki arkadasın yazdıgına sadece gülüyorum 🙂 400 bandına otomatik ve kücüklük olarak Polo,Peugeot 307, ve Nissan Micra önerebilirim. 500...
    • erigena.
      erigena., Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Usta ankerin lacivertide bi hosuma gitti ama huawei mi iyidir anker mi
    • erigena.
      erigena., Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kalitelimidir ona göre siparis verecegim suan
    • erigena.
      erigena., Ford Focus hakkında soru başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2011 model henüz 100 bin KM de Focus sahibiyim 1.6 TDCİ 110 luk,bundan önce 2009 Model 1.6 TDCİ 89 bin KM de Focus sattım iki aracımdada motor mekanik...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,650
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri