Konu açıyor forumda elinde olan ürünleri satıyorum denk gelirsin 1 2 ayda bir falan 3 4 gün önce yine konu açtı instagram üzerinden de story atıp duyuruyor
1 tane adam akıllı ssd bekliyorum 1tb yada 500 gb psu falan geliyor 3 4 gündür. ya kardeşim bu indirim değil. Abdullah abi de yapıyor bunu. Elinde kalan...
13k tl borç ödenir be reis 1 ay asgari çalışsan sen bile ödersin büyük borç değil evde 60k lık sistem varken 13k borç ödeyemedik dr çok garip geldi tabi...
hocam geçen amazondan aldığım tlc çıktı ama farklıda olabiliyor nv3lerde böyle amazonun 30 gün iade hakkı var al hocam bakarsın değilsede direk iade...
Benim ve arkadaşlarımın toplam 3 kişiyiz wraithden aldığımız ürün sayısı 25 30 civarındadır mouse mousepad klavye kulaklık her daldan ürün oldık wraith in...
Kesinlikle geçilir. Neden geçilmesin. Tek dikkat etmen gereken ekran süren çok fazla ise pili sana yetmeyebilir en kötü ihtimalle yanında powerbank taşırsın...
10.000 TL Bütçem Var 9700X İçin Anakart Bakıyorum Asus A21 Plus Kasa Aldım Project Zero ve BTF Anakartları da Destekliyor bu Modeller Olursa Güzel Olur...
Dostlar tekrardan selamlar gelişme oldu. Cihaz 5. iş gününde yani bugün "yurt dışından parça bekleniyor" ibaresi gitti. Ve bugün cihazımın ekran kartı +...