Doğru söylüyor alanlar nie şikayet yazmıyor
1737133084
Sen benden kod bile almadin kemal Bolat tanımıyorum evet arkadaşın dediği sitelerde ucuzz 3 hatta 2...
Oha adam kapağı falanca yere göre 2 lira daha fazla satıyor diye adama onursuz edepsiz demişler 😂 Vallahi işsiz bunlar. Bunlar ecelinden değil ölücülükten...
sonunda beni anlaycak 2-3 kişi çıkmış durum böyle admin bakmıyor şuan bura arkadaş iftira ve yalancılıkla birde tehdit edip şikayet etmiş 2 3 krş için ;)...
aldığın yerin faturasını atsana bi bana adama bak sende faturasız mal almışsın bende seni şikayet edeceğim o nasıl olacak
1737033276
ne kadar komik adamsın...
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar güzel bir atasözü
1737032830
zaten ben yetkililere raporda bulundum merak etme bir sorun olsaydı rapor yerdim bir sorun...
Kardeşim ben de kimseye zorla satmıyorum siz bunu hala anlamadınız konu açık zaten Facebook'ta 3 liraya satıyorlar ben burada 5 TL'ye satıyorum bu kadar...
Kabul edip etmediğine dair direkt show'a dökmüşüm burada yazmamışsın ki kardeşim bana para iadesi veya kapak iadesi yapabilir misin diye direk burada show'a...
Sen ikimizin arasındaki bir sorunu tutup kendi aramızda çözeceğimizie burada yayınlaman tamamen şovdur bana yazsan kardeşim ben kodlarımı veya paramı...
Kardeş sen burada şov yapıyorsun başka hiçbir amacın yok ben sana verdiğim hizmeti hatasını düzeltmek için elimden geleni yapıyorum sen bana hala ben senden...