Hocam Hiksemi 2026 yılını kapattığını söyledi yani 2026 yılında Pc tüketicileri için ram satışı yapmayacak, Micron kendi markası Circual'ı kapattı 2026...
bence izlemelisin bilgi açısından çünkü aşırı yanlış düşüyorsun... Yıllardır Ram /Nand üreten firmalar tekel gibi azdı. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Güzel...
Burada yanlış bilgi var, Pompalamadılar 3 tane Ram firması (hiksemi, Micron, Samsung) ellerindeki üretim bandınının tamamını yapay zeka üreten firmalara...
Kasa görüntüsü için alınır , ancak performans için alınmaz. Akvaryum kasalarda Güç kaynağının alt kısımda yatay olarak değil Üst kısımda dikey olarak...
Epey sitesi, orjinal sitesindeki değeri baz alıyor ki orada yazanlarla doğru, testte ise yakın değerler çıkmış DCI-P3 kapsamı 95.2 yazmasına karşın 93.3...
hocam asusun renk derinliği sayısı kontrast oranı vs daha yüksek aoc nasıl görüntü olarak iyi geldi size ?
1764489257
hocam konudan alakasız bir şey sormak...
Depolama ürünü olarak güzel ssd güzel fiyattaydı ancak uzun ömürlü değil / yada bilinmiyor BICS8 var çünkü Dram yok. 4700 oldu fiyatı hala çekiyorlar...
Tercih meselesi , Asus almıyorum ben hocam aşırı derecede reddit takip ettiğim için Asus'un hatası kendisine , Satıcı alerjisi yoksa AOC , garantici olsun...
İncelemesi var ya nasıl yok... Gayet iyi monitör AOC alanlara hayırlı olsun. Philips Evnia 27M2N3501PA/00 beklediğimden almıyorum beyaz olsun diye. Yoksa...
Alınacak en güzel ve beyaz sistemler için bu... Ben bunu bekliyorum da düşmüyor hiç diğer sitelere... Özellikleri diğerlerine göre aşırı iyi.
Acill lazımsa...
ben de iptal etsem mi diye düşünüyorum. varsa tavsiyeleriniz değerlendirmek isterim
2k ips olması, renk doğruluğu için önemli
çok yüksek hzlere gerek yok...