karahan34

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• karahan34
      karahan34, Yardım Gençer Gaminge Ne Oldu ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kanka zaten adamlara ulaş demedim ki? diğer dediklerimi yap.
    • karahan34
      karahan34, Yardım Gençer Gaminge Ne Oldu ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bana çok yardımları dokundu tabi kolay olmadı şirket sahibine ulaşmak ama bi şekilde halletmiştim. Ne oldu bilmiyorum ama garanti için internetten iyi...
    • karahan34
      karahan34, Shein indirimli ürünler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      toplam kanka daha alıcak şeyler çıkıyor ama gümrük korkutuyor.
    • karahan34
      belki 50 siparişim olmuştur sheinden yinede konuya ne zaman baksam alıcak bişey çıkıyor ama bu saatten sonra sıkıntı çıkar gibi alınmaz. (62 siparişmiş toplam)
    • karahan34
      kıyafet almıştım 2-3 gün arasında geldi banada bende şaşırdım kargo sms gelince ama diğer siparişlerim 5 günü geçti gelmedi hala.
    • karahan34
      büyük ihtimalle gelmesi lazım elemanların yaptığı halk sömürüsü yasası 6 şubatta yürürlülüğe giricek.
    • karahan34
      karahan34, Ex520v bufferbloat yardımı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      çözüm yok hocam bende zaten download sorunu yoktu upload vardı ama bufferbloat olayı sen %100 kullanırsan gecikme yapıyor oyun oynarken birisi arkada upload...
    • karahan34
      sürümden fark eder iyi soğutulmuyorsa işlemci ondan fark eder genelde işlemcilerde problem olmaz olursa sistem açılmaz sıcaklık değerine bakıp alabilirsiniz...
    • karahan34
      biraz uğraştım hocam şekillendirme grubu sonrası sınıf atıyorsun ama uploadı 40 yapmama rağmen ms 80lere fırladı bu modem çok kötü arkadaşımada bu modemi...
    • karahan34
      haklısınız hocam ama avrupaya bakarak belki 5yıl öncesinin teknonolojisi 1gb interneti daha yeni metropol şehirlere getiriyorlar :D böyle zaten çok uğraşan...
    • karahan34
      evet öyle gerçekten hemde bedava verilmiyor bu cihazlar normal senin alacağın 2klık makinelerden kötü performans ve daha pahalı :D
    • karahan34
      Benim değerler böyle herhangi bir ayar değişikliği daha yapmadım hocam. Konu için teşekkürler gördüm bende biraz bakınırken ama pek faydalı bişey bulamadım...
      • 1764355489141.webp
    • karahan34
      hocam 3k elo faceit oynuyorum biraz takıntı oldu bu artık en iyisini elde etmek bilgisayar içinde aynı durum eğer aynı modemse yada bilginiz var ise...
    • karahan34
      karahan34, Modem-Router kategorisinde Ex520v bufferbloat yardımı başlıklı bir konu açtı.
      Yeni fiber geldi yanında ücreti dahil olarak ex520v tplink modem verdiler ama önceki modemimde qos ayarı sayesinde aldığım 10ms upload şimdi 30ms'e çıkmış...
      • 1764353734676.webp
    • karahan34
      karahan34, Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam aynı kart-iban günde 1 ödeme alıyor demişsiniz ben 15inde kullandığım kartım ile tekrar havale attım bunlara para hesaba yansımadı ama geride gelmedi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri