1080 veya ti eski ve mining çıkması kartın ömrü dolmuş elindeki kart yeni sayılır ve temiz güzel kart gerek yok zaten 1080p alıcaksan 3 3,5k lara bolca...
ilk defa bakım görucek ise kart padlar sağlamdır ıcındekı fabrıka padlerı uzun omurlu ve kaliteli oluyor dışardan alınan padler genel olarak o padlerden...
Birkaç aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi iyi ve ısınmıyor. PPS protokolü olduğu için Samsung Süper Hızlı şarj destekliyor. USB PD destekli olduğu için...
3090 a şuan 25k vermek ne rezil bi hareket olur ya 9070xt var 7-8k eklesen. Watman mı kaldı bu işleri kulaktan dolma bilgilerle değil araştırarak yapın...
9070 xt aradaki 15 k farkada bunu alırım :)
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-kutusuz-fiyati,475415939.html
1000 TL'den düşüyor. 2 gram olan versiyonu 527 TL iken gramaj olarak fiyat performans anlık en iyi macun. Performans testlerinde Thermal Grizzly Kryonaut...
ben sizler gibi bilgili değilim forumda kullanan memnun kalan çoktu banada 2k uyguna monıtor lazımdı 4k 60 hz msı dan geçtım buna hıc rahatsız etmedı...
mx serisi her zaman fp dir iyi ki var yoksa 1500 2000 e macun bile bulamazdık tekel firmalara kalsa ben mx serisi tavsiye ediyorum ve kullanıyorum mx-4...
bence deneyin forumada bakın genel olarka herkes memnun kalmıs bende forumdan gorup aldım ıyı kı almısım uzun vadede ne olur bılemem ölu pıksel cıkması...