efetg

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• efetg
      efetg, İnternetten nasıl para kazanılır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Pm attım okudunuzmu
    • efetg
      Dostum nasıl ucuza satıyor sanıyorsun bu firmalar %100 karla satiyorlar çalıntı parayı temize çekiyorlar bildiğimden söylüyorum.
    • efetg
      Çoğu illegal yollarla epinleri temin ediyor ben olsam bulasmazdım. Yani şirket yakalanınca sizde arada gidersiniz 1739000161 Ama güvenilir sitelerde...
    • efetg
      efetg, 8 sinif matematik anlayamiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani hocam kişiden kişiye değişir ama bana kalırsa ortaokulda iyi işlem kabiliyeti olsa okey lisede herseyi temelden alıyorlar zaten oyuzden dedim.
    • efetg
      Ya tamamda ortaokulda çok farklı anlatılıyor ciddi anlamda lisede katkısı olmayacak derecede anlatılıyor ben ondan bahsediyorum mesela ben 5 ve 6 yi...
    • efetg
      efetg, Yazdığım Şiir Nasıl Olmuş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eline sağlık güzel olmuş. Sanatçı tavsiyesi vermek istiyorum çok beğendiğim bir sanatçı Neyzen Tevfik in eserlerini çok beğeniyorum o tarz yazabilirmisiniz.
    • efetg
      efetg, 🔴PlayStation vs Xbox🟢 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      30k ya 4080pc toplayın 4 adet alacağım.
    • efetg
      Lgs matematiği garip ya bende kötüydüm lisede hiçbir yararı yok emin ol sadece işlem yapma yararına olacak gerisi çöp. 1738870027 Okuyacağın okul fen lisesi...
    • efetg
      efetg, Lisede hayatta çok yalnızım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2-3 tane sürekli buluşabilceğin birini bul yetio çok olmasın daha iyi..
    • efetg
      efetg, Dna testinden ırkımız belli olur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      türkler göçebe yaşadıkları için çok karma bir ırktır. Genellikle yüzdelik oranı asyada daha çok çıkar.
    • efetg
      efetg, Boyum daha uzar mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      genetiğinde ne yazıyorsa er yada geç ona ulaşacaksın ek takviyeler alman seni sadece o sonuca hızlıca ulaştırır.
    • efetg
      efetg, Orta Okulda Tutanak Yenir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kalemi almayla bir şey olmaz ama sen yinede bunu alışkanlık haline getirme. Eğer bu durumlar tekrarlanır yada daha büyük bir olay olursa tutanak tutulabilir...
    • efetg
      efetg, Banka hesabım kullanıldı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      parayı elden almışsınız iyi ama attığınız hesap bir illegal işe bulaşmıssa sıkıntı olabilir orada. Ama sanmıyorum çünkü illegal iş yapacak olsalar senin...
    • efetg
      efetg, 34.425 robux kaç tl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      QANQA 34K ROBUX ALOYOM HAVLİYİM BABA PİROYUM HERKEAS GÖRSÜĞN.
    • efetg
      efetg, 34.425 robux kaç tl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      biliyorsan ne konu açıyon
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,180
Üyeler
167,444