hocam SDD den fazla anlamam da ürün pişman etmez değil mi? fiyatı düşük geldi. ekstra olarak dram olması ve dram olmamasının ne farkı var? son olarak şu...
valla hocam 8k ya zor çıkardım bütçeyi öyle söyliyeyim 500gb ile zar zor idare ediyorum sürekli bir şeyleri sil indir falan ama artık yetti ya 1tb a...
arkadaşın dediği doğru reçine pis iştir ev kokar ve kimyasal sürekli eldiven takıcaksın sonra kürleme işi var balkonda falan yaparım mükemmel detaylı olsun...
alacağım para 5000 civarlarında hocam o yüzden emin değilim 🤔
1767361585
"--- seri numarali urununuz icin degisim onay sureci tamamlanmistir. Arizali...
valla hocam bir inceleme videosu ile karşılaşmadım o yüzden bende tam olarak emin değilim yoksa özellik olarak gayet güzel tabii benim amacım pivot +...
Daha önce kullandığım AOC 24G2SPU ürününün kronik sorunlu olmasından dolayı ürünü garantiye yollamıştım ve ürün değişim sürecine girmişti. AOC firmasından...
hocam bugün bu monitörü önerdiler bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? her ne kadar denesem de(3.muadil ürün denemem) pivot + asansör sistemli bir monitör...
Onlar baya şanslı hocam ya bu kronik modelli monitör bile asansör + pivot sistemine sahipti onerdikleri modeller hep sabit ne pivot ne asansör nasıl muadil...
Benim aldığım monitörü önermişler. Renk değerleri çok iyi olduğu için bu monitörü tercih ettim. Asansör+pivot benim için önemli değil çünkü harici monitör...
Sizde mi bu monitörü aldınız hocam ben fiyatını merak edip bakmıştım fakat herhangi bir yerde stok göremedim aynı şekilde fiyat bilgisi de, onun dışında...
@Emir Aydın ne diyorsunuz hocam 3. ürünü önerirler mi kabul mü edeyim red mi edeyim bilemedim reddettiğimde bir şey önermezlerse 2. ürünü tekrar seçebiliyor...