G274QPX daha mantıklı tercih bence 240hz olması yüzünden. QD'li modelin renkleri çok iyi, bu bütçede en iyisi ama G274QPX'in renkleride hiç fena değil hatta...
ProArt çok elit duruyor, ben çok beğeniyorum. Birde Asus olma artısı var.
Asus bu ekran kartlarını soğutma işini beceriyor, Son 2 ekran kartımda Asus'tu...
E sporcu değilseniz almayın TN panel sonuçta, renkler, siyahlar ve görüş açıları çok kötü. Bunun yerine ViewSonic'in IPS E spor monitörlerini alabilirsiniz...
@Canberk86 Sağol bro.
Araştırmalar sonucu Philips Evnia 27M2N5500/00 modelini almaya karar verdim. Hem fiyat olarak hemde AOC Q27G4X ile hemen hemen aynı...
5 yıl önce 2K ekranlar ve IPS ekranlar çok pahalıydı mecbur 1080p TN panel aldık, şuan ama fiyatlar düştü normalleşti, alınabilir oldu, aldık. Şimdi ise...
Kağıt üzerindeki özelliklerine bakıldığında bu bütçe için gayet yeterli, aslında Dell G2724D düşünüyordum ama kalbimde hep Q27G4X vardı philips tam biçilmiş...
Yan ekran olarak kullandığım TN panelden iyi olduğundan eminim ama hiç siyahları iyi bir panel kullanmadım VA gibi o yüzden pek sağlıklı yorum yapamıyorum...
Dinamik kontrast açık kullanmadım hiç, biraz değişik bir özellik çünkü. Native daha iyi gibi, zaten oyun oynarkenden kapatılması gereken bir özellik...