C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      Canberk86, IRACING için direksiyon seti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu öyle bir fark değil işte 9070xt'nin 50k olması gibi düşün yurt dışının 2 katına satılıyor çünkü sadece 7bin lira fark olsa moza r3 15-16'den satılır ve...
    • C
      Saçmalık ya ama fiyatlar globalle kıyaslayınca böyle farklar yok mesela bilgisayar parçalarında gaming gen umarım PXN'leri biraz uyguna çıkartır
    • C
      Direksiyon setlerinde ekstra bir vergi mi var ÖTV gibi? Yurtdışında şuan insanlar 210-240 dolara sıfır R3 alıyorlar.
    • C
      Fiyatlar ne olur? Neyin üstünde olursa almamak lazım? VD4 ve VD6 arasında ne kadar fark var, aradaki fark kaç TL ise VD6'yi düşünmek lazım sence?
    • C
      Ben şuan stand kullanmıyorum ama VD6 masaya pek uygun değil ffb fullde olunca masanın üstünde ne varsa deviriyor :D Stoğa gelirse şu tarz bir stand...
    • C
      Gördüm hocam genelde 2 forumda da konu açıyorum daha çok fikir gelsin diye ama zaten bilgili hocalar iki forumda da aktif gibi. VD6 ve R5 aradaki farka...
    • C
      @Advocate kendisi vd6 aldı yakın zamanda ve benden daha bilgilidir Tam yardımcı olacak kişidir 1767158380 Birde advocate nin Forum’daki başka konulara...
    • C
      Onuda gördüm ya nasıldır onun ürünleri? Fren sertliği ve yazılım önemli Mozada (Fren kiti alırsak) onlar iyi sanırsam
    • C
      Oynuyoruz ya bir şekilde. ETS ve Assetto gibi başka oyunlarda oynayabilmek için G29 düşündüm ama ses sorunu olduğunu düşündüm o ne kadar doğrudur?
    • C
      Canberk86, Direksiyon/Gamepad kategorisinde IRACING için direksiyon seti başlıklı bir konu açtı.
      Yakın zamanda IRacing başladım ve gamepad ile oynuyorum ama direksiyon seti almak zorundaymışım gibi hissediyorum ne almalıyım? 2.El alabilirim ama piyasa...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri