Coil whine bir arıza değil. Bir sorun da değil. Şans sadece. Coil whine olmayan kart çok az. PSU dan da coil whine olabiliyor. MSI afterburner tarzı...
Bu ürünü çok düşündüm almayı ekranı vs kağıt üzerinde özellikleri harika ama bir süre sonra sorun çıkardığını söyleyen yorumlar okudum. Bir de 5000 serisi...
4060 10bin tl edecek kart değil. 128bit 8gb vramli kartlar. RTX 3060 ım var ondan çok bir artısı yok 4060 ın. 4000 serisinde alınacak en mantıklı kart 4070...
Rica ederim. Ben laptop alırken gerekirse işlemcisi düşük olsun ama IPS panel olsun diye bakarım. İnsanlar ise işlemci vs bakıyor sadece. İhtiyacınızı...
Diyorum ki bu normal fiyatı o yüzden uygun. Niye aynı özelliklere sahip bir laptop 15 bin biri 10-11-12 bin? Bu bir sorun değil. Alırken dikkat etmeniz...
Ben Eagle sanmıştım. Windforce bedava verseler almam 4070 serisinde. Kronik tasarım hatalı kart
Bu alttaki dandik dediğimiz Palit dual . O bile daha iyi...
İlk oynadığımda ben de yükleyip sonra anlamayıp bırakmıştım silmiştim. Ne yapacağın belli değil vs daha önce benim gibi hiç souls oyunu oynamadıysan normal...
1735 saatim var unutmadan bile hala oynuyorum Elden ringi :D O yüzden cevap çok basit. Elden Ring. Elden ringi diğer oyunlarla kıyaslamak bile komik geliyor...