Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bilgim olmadığı için fikir edinmek açısından sormuştum. O zaman fibere geçip en düşük fiyatlı olandan sözleşme yapacağız.
Fiber üzerinden abonelik olacağı için fiyat her türlü daha fazla olacak sanırım. Fiber içinde seçenek bakmak zorundayız artık öyle anladım. Teşekkür ederim
Arkadaşlar selamlar,
Bir akrabam Turktelekom internet kullanıyor 50mbps ve Aralık 2025 e kadar devam ediyor sözleşme. Geçen gün Türktelekomdan 3,4 kez akrabamı arayıp binanıza Fiber internet gelecek siz de geçmek zorundasınız görüşme ayarlayalım ve geçişi yapalım tarzı konuşmuşlar. Fiber paketi...
Ben de aldım. Ne zaman USB bu fiyatlara görsem alır atarım kenara. Lazım olduğunda pahalı fiyattan almak zorunda kalıyoruz. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.
RM1000x aldım ben CP-9020271-EU serisi İtopya dan. Hafif coil whine var ama kalitesi çok iyi. Eğer fan sesini önemsiyorsan en sessizi bu Asus Roglar hariç.
(CORSAIR RM1000x 1000W 80+ Gold 140mm ATX 3.1 Full Modüler Fanlı Siyah PSU)...
Son nvidia driverlarında sorun var ondan kaynaklı da olabilir o zaman. Offline da da FPS düşüyorsa aklıma başka bir şey gelmedi. DDU ile driver silip kendin indirip yükleyebilirsin.
Sen bir offline modu dene bir süre hiç donma yaşamazsan internetle alakalı olabilir belki online ile ilgilidir sorun. Offline oynadığımda oyunda gram fps düşüşü, anlık takılma hiç olmuyordu.
Elden ring de DLSS var mıydı? Ben kaç saat oynadım ama hiç görmedim. Yok diye biliyorum. Ray Tracing var. DLSS ye gerek de olmaz zaten grafikleri aşırı isteyen bir oyun değil.
Bir de offline mode da dener misin? Offline da da donuyorsa driver kaynaklıdır. Online versiyonda bazen anlık donmalar normal elden ringde. Aşırı akıcı bir oyun değil PC de maalesef bende de arada anlık donma oluyor ama 1 saatte 1,2 kez max olur 1 saniyelik. Online modda hile önleyici aktif...
4070 super 24 üstü 5070 de 26 üstü etmez. Teknolojisi var diye 29 30 a satılamaz. Alan alsın o ayrı ama 2-3bin fark olur en fazla o da teknoloji yeni nesil vs muhabbetlerinden.
5070 bekleyecektim iyi ki beklemeyip yaklaşık 3 ay olmadı daha 4070 super almıştım :D 23.700e amazondan peşine 6 taksit almıştım. 4070 super ile aynı kartı çıkarmışlar. Arkama yaslanıp kullanmaya devam edeyim.
26binin 1tl üstü verilmez o da yeni teknoloji diye.