Ekran kartı kullanımı 50-60 arası cpu da çok düşük 15 falan fakat fps 50 ye de düşüyor anlamadım.Daha yeni sekiro bitirdim o da 60 capti fakat elden ringden daha akıcıydı.Hayır hocam steamden oynuyorum.
dlss açıp dene kalite modundaHayır hocam steamden oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı kullanımı 50-60 arası cpu da çok düşük 15 falan fakat fps 50 ye de düşüyor anlamadım.Daha yeni sekiro bitirdim o da 60 capti fakat elden ringden daha akıcıydı.
Evet öyle olmalı ama ne yapabilir aklıma bir şey gelmiyor.Optimizasyonu iyi olarak bildiğim gow ragnarök te ortalama 140 fps civarı ve %1 %0.1 fpslerim de 120 civarı yani stuttering bile yok elden ringde ne var anlayamadım.sistem imzanızdaki gibiyse donanımsal bir sorun yok gibi duruyor aldığınız parçalar çok kaliteli çünkü yazılımsal bir sorun gibi.
dlss var mıydı göremedim ayarlarda ?Birazdan bakacağım ama fps in 60 sabit kalamaması normal mi yani RT kapatıyorum yine oluyor ?dlss açıp dene kalite modunda
eski driverleri kurmanızı ya da driverler düzelene kadar beklemenizi öneririm (5000-6000 serisi amdcilerin gözü yaşlıEvet öyle olmalı ama ne yapabilir aklıma bir şey gelmiyor.Optimizasyonu iyi olarak bildiğim gow ragnarök te ortalama 140 fps civarı ve %1 %0.1 fpslerim de 120 civarı yani stuttering bile yok elden ringde ne var anlayamadım.
nvidia app dan yapabilirsinEvet öyle olmalı ama ne yapabilir aklıma bir şey gelmiyor.Optimizasyonu iyi olarak bildiğim gow ragnarök te ortalama 140 fps civarı ve %1 %0.1 fpslerim de 120 civarı yani stuttering bile yok elden ringde ne var anlayamadım.
dlss var mıydı göremedim ayarlarda ?Birazdan bakacağım ama fps in 60 sabit kalamaması normal mi yani RT kapatıyorum yine oluyor ?
Genel driver sorunu mu var ?Bu GTA 5 enhanced da şehrin orta kısımlarında GPU kullanımı 60 a kadar bile düşebiliyor dolayısıyla çektiği güç de düşüyor ama kapalı alanlarda vs usage 99 watt da 320 civarı iyi güç çekiyor yani.Bu genel bir problem mi şuan ?eski driverleri kurmanızı ya da driverler düzelene kadar beklemenizi öneririm (5000-6000 serisi amdcilerin gözü yaşlı)
Deneyeceğim şimdi tamamdır.nvidia app dan yapabilirsin
evet genel driver sorunu var çözemediler bir türlüGenel driver sorunu mu var ?Bu GTA 5 enhanced da şehrin orta kısımlarında GPU kullanımı 60 a kadar bile düşebiliyor dolayısıyla çektiği güç de düşüyor ama kapalı alanlarda vs usage 99 watt da 320 civarı iyi güç çekiyor yani.Bu genel bir problem mi şuan ?
Deneyeceğim şimdi tamamdır.
sabit kalıyorsa VSYNC açıktır hocamEvet öyle olmalı ama ne yapabilir aklıma bir şey gelmiyor.Optimizasyonu iyi olarak bildiğim gow ragnarök te ortalama 140 fps civarı ve %1 %0.1 fpslerim de 120 civarı yani stuttering bile yok elden ringde ne var anlayamadım.
dlss var mıydı göremedim ayarlarda ?Birazdan bakacağım ama fps in 60 sabit kalamaması normal mi yani RT kapatıyorum yine oluyor ?
Bir de offline mode da dener misin? Offline da da donuyorsa driver kaynaklıdır. Online versiyonda bazen anlık donmalar normal elden ringde. Aşırı akıcı bir oyun değil PC de maalesef bende de arada anlık donma oluyor ama 1 saatte 1,2 kez max olur 1 saniyelik. Online modda hile önleyici aktif olduğu için ve arka planda çalıştığı için öyle oluyor diye biliyorum.Bugün Elden ring oynamaya başladım fakat oyun ara sıra çok fena donuyor yaklaşık 4-5 saniye kadar donuyor kalıyor başka bir oyunda bu tarz bir donmaya hiç rastlamadım yardımcı olabilecek var mı ?
Ney sabit kalıyor hocam anlamadım ? Monitörüm 160Hz VSYNC açık olsa ne olur 160 fps almıyorum ki tam anlayamadım dediğinizi ?evet genel driver sorunu var çözemediler bir türlü
sabit kalıyorsa VSYNC açıktır hocamonu da kapatmanızı öneririm.
Ona da bakayım ama şimdi de NVIDIA app de dlss açmayı çözemedim diğer oyunlarda gözüküyor ama elden ringde opsiyonu göremedim.Bir de offline mode da dener misin? Offline da da donuyorsa driver kaynaklıdır. Online versiyonda bazen anlık donmalar normal elden ringde. Aşırı akıcı bir oyun değil PC de maalesef bende de arada anlık donma oluyor ama 1 saatte 1,2 kez max olur 1 saniyelik. Online modda hile önleyici aktif olduğu için ve arka planda çalıştığı için öyle oluyor diye biliyorum.
Bu arada harika bir oyundur.
Elden ring de DLSS var mıydı? Ben kaç saat oynadım ama hiç görmedim. Yok diye biliyorum. Ray Tracing var. DLSS ye gerek de olmaz zaten grafikleri aşırı isteyen bir oyun değil.Ney sabit kalıyor hocam anlamadım ? Monitörüm 160Hz VSYNC açık olsa ne olur 160 fps almıyorum ki tam anlayamadım dediğinizi ?
Ona da bakayım ama şimdi de NVIDIA app de dlss açmayı çözemedim diğer oyunlarda gözüküyor ama elden ringde opsiyonu göremedim.