buldun muMerhaba bir steam ailesi arıyorum çok aman aman iyi oyunlarım yok ama kütüphane yine fena değil oyun almaya devam ediyorum bir yandan, ektsra olarakta bir aile arıyorum
Maalesefbuldun mu
hangi oyunlar varMerhaba bir steam ailesi arıyorum çok aman aman iyi oyunlarım yok ama kütüphane yine fena değil oyun almaya devam ediyorum bir yandan, ektsra olarakta bir aile arıyorum
hangi oyunlar var
hocam iyi sayılmaz fakat bir ailede filan olsam oyun almaya devam ederimsteam profil atarmısın
hocam iyi sayılmaz fakat bir ailede filan olsam oyun almaya devam ederim
![]()
bizim aileye gelebilirsin dostum suan ailede 3 kişiyiz 200 yakın oyunumuz varMerhaba bir steam ailesi arıyorum çok aman aman iyi oyunlarım yok ama kütüphane yine fena değil oyun almaya devam ediyorum bir yandan, ektsra olarakta bir aile arıyorum
Reis aslında o ailede iyi gidermiş ha. Bende de var güzel oyunlar baya da sınav senesi olmasa gelirdim aileye. Seneye inşallahbizim aileye gelebilirsin dostum suan ailede 3 kişiyiz 200 yakın oyunumuz var
![]()
ee gel şimdi atmıyozki biz adamReis aslında o ailede iyi gidermiş ha. Bende de var güzel oyunlar baya da sınav senesi olmasa gelirdim aileye. Seneye inşallah![]()
Hacı abimde çağırıyodu şimdi girerim sonra fikrini değiştirir sıkıntı çıkarır bana. Dediğim gibi steamde. 1 yıl aileden çıkınca giremiyon ya. Seneye söz gelicemee gel şimdi atmıyozki biz adam
aileye 0 oyunlu arkadaş bile alırım ama benim istediğim tek oyun crimson desert ayrıca steam aileye ilk kez girip ilk kez cıkarsan 1 yıl işlemiyor 2. yapışında işliyor 1 yıl süresi haberinde olsun<3Hacı abimde çağırıyodu şimdi girerim sonra fikrini değiştirir sıkıntı çıkarır bana. Dediğim gibi steamde. 1 yıl aileden çıkınca giremiyon ya. Seneye söz gelicem. Bahane gibi düşünüyosan bu arada senin düşüncen ama dediklerim %100 gerçek.