Neler Yeni

Elden Ringde oyunum donuyor

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Bugün Elden ring oynamaya başladım fakat oyun ara sıra çok fena donuyor yaklaşık 4-5 saniye kadar donuyor kalıyor başka bir oyunda bu tarz bir donmaya hiç rastlamadım yardımcı olabilecek var mı ?

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Elden ring de DLSS var mıydı? Ben kaç saat oynadım ama hiç görmedim. Yok diye biliyorum. Ray Tracing var.
Evet ben de öyle biliyorum da yukarıda biri öyle diyince baktım ben de.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Evet ben de öyle biliyorum da yukarıda biri öyle diyince baktım ben de.
Sen bir offline modu dene bir süre hiç donma yaşamazsan internetle alakalı olabilir belki online ile ilgilidir sorun. Offline oynadığımda oyunda gram fps düşüşü, anlık takılma hiç olmuyordu.

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza Tüfekçi
Sen bir offline modu dene bir süre hiç donma yaşamazsan internetle alakalı olabilir belki online ile ilgilidir sorun. Offline oynadığımda oyunda gram fps düşüşü, anlık takılma hiç olmuyordu.
Hocam biraz fps düşüşü var gibiydi alt tab atıp NVIDIA appten VSYNC i kapamıştım onu açayım dedim bilgisayarım dondu dinlediğim müzik bile durdu baygınlık geçirdi bir an pc kendine gelmesi 15 sn falan sürdü:).Başka hiçbir oyunda da yaşamıyorum yani bunları bilemiyorum ne sorun var.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Hocam biraz fps düşüşü var gibiydi alt tab atıp NVIDIA appten VSYNC i kapamıştım onu açayım dedim bilgisayarım dondu dinlediğim müzik bile durdu baygınlık geçirdi bir an pc kendine gelmesi 15 sn falan sürdü:).Başka hiçbir oyunda da yaşamıyorum yani bunları bilemiyorum ne sorun var.
Son nvidia driverlarında sorun var ondan kaynaklı da olabilir o zaman. Offline da da FPS düşüyorsa aklıma başka bir şey gelmedi. DDU ile driver silip kendin indirip yükleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,114
Üyeler
169,529
Son üye
Tufys
Top Bottom