kulaklığı daha yeni bugün aldım taktım pc ye açtım ve ilk olarak cs yer girip bi tesdt etmek istedim fakat silah sesleri olsun yürüme seslei olsun atmosfer...
anladım. önceki kullandığım James Donkey 710 dan kötü olduğunu zannetmiyorum zaten ama şimdi hiç daha önce kablosuz kullanamdım o yüzden sıkınıt yaratırma...
Hocam bütçem biraz kısıtlı 3k üstüne çıkamam
1759564684
Ya işin doğrusu ben uzun süre sıkıntı cikartmiyacaj bı kulaklik ariyorum çünkü zırt pırt kulaklık...
Merhaba. Uzun zamandır aynı kulaklığı kullanıyorum James Donkey 710 açıkcasi ses kalitesi olsun rahatlığı olsun hoşuma gidiyor ama açıkçası artık kabloludan...
merhaba. şuan kullandığım kulaklık James Donkey 710 uzun süredir bunu kullanıyorum. açıkcası rahatlık olsun ses olsun mikrofon olsun baya hoşuma gidiyor 2-3...
pc ye yeni format atım ve bir kaç tane daha önce görmediğim gereğinden fazla ram yediğini düşünüdüğüm uygulamalar gözüküyor görev yöneticisinde bunlar nedin...
mavi ekran almıyorum sadece oyunlarda çökmeler oluyor ama hiç bir şey yapılmıyor pc ye restart atmam gerekiyor
1756469200
güvenlik ayarlarından kastınız hocam