S25Ultra. Hatta bence fazla bir vakit kalmamışken s26 ultra beklenmeli. 13 Pro Max kullanıyorum. 17 Pro Max aldım iade ettim S26 ultra serisini bekliyorum...
bir telefonu kullanmak için +100k vermek akıl işi değil ki rakibi samsungun telefonlarından donanımı daha kötü her yıl telefon değişiyorum al sat yapıyorum...
Neden gösteriş için telefon alayım ki? Kullanılabilirlik açısından bana daha yakın geliyor. Mesela Xiaomi'nin telefonlarında olduğu gibi reklam kapatmama...
Ben de az önce gürgençlerden geldim, gitmişken adaptör aldım. Dediğin gibi turuncu güzel bir renk beni laciverte göre daha fazla cezbediyor ama bir zaman...
Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera...
Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera...
Pro’ya daha yakınım şuan. 23 k daha fazla verip 0.6inç ekran ve biraz daha mah batarya mantıklı mı? Sanki bu seri de Pro tamamen biçilmiş kaftan.
1759783998...
Çok video çeken biri değilim ya fotoğrafta öyle. Nişanlım ile birlikteyken foto vs çekiniyorum genelde
1759779146
Oyun içinde redmi 13 pro plus var ikinci...