Bir arkadaşım Hepsiburada deposunda çalışıyor. Tüm ürünlere %6 - %10 indirim veriyor. Ayrıca Hepsiburada hesabımdan link oluşturdum o linki attım aldi...
Fiyatı hemen 100 lira arttırmışlar. Hepsiburada neden böyle yapıyor anlamadım. Geçen de bir ürün alacaktım 10 dakika alayım mı, almayayım mı diye düşündüm...
Ee tabii Vatan’ın taksit avantajı önemli. Bir anda çıkarıp 20 bin vermek ile ayda 6-7 ödemek farklı. O da senin tercihin hocam. Bu bütçelere hangi sistemi...
Varta Mini Charger (2’li şarj) alıp yanına da 4 tane GP, Varta veya Duracell şarj edilebilir 2000mah ve üstü şarjlı pil al geç. 2 tanesini takıp oynarken, 2...
Kasım ayında 18-20 arasına i5 12400f + 4060 kombosu veya 5600 + 4060 kombosu yine gelecektir. Bu kasa da alınır 5600x var sonuçta. Ama bir tane hava soğutma...
Zotac 4070 super için coil whine sorunu sanırım çok fazla çıkıyor. Bir arkadaş daha yakınmıştı. Reddit'te benzer şeyler yazmışlar.
Onun dışında parça...
Maono AU-902 USB
Ses testi
1000 liraya çok güzel bir mikrofon artık bulman zor. Hyper X Solocast diyecektim 2000 lira olmuş. 2. el desen onu da ucuza...