Benim iade kargom çoktan teslim edildi (idefix'in sitesinde kargoda gözüküyor ama bana iadeniz teslim edildi bildirimi geldi), ama iade işlemine hala...
Alt kategori sayılabilecek 7 küsura aldığım Huawei tablette bile en ufak bir performans sorunu yok, harika bir ekranı var, pil performansı ise çok çok iyi...
Elimdeki Ipad'i 2. el (klavye ve kalemi de vardı) 25'e satıp Samsung S9 Ultra'yı ise 26.500'e sıfır aldım. Daha 2,3 hafta önce Amazon'da 27 bine satıldı.
Ekran kartı yuvasına doğru bir şekilde oturuyorsa bence bir şey olmaz ama bilen biri varsa yakında ona gösterin derim. Sonuçta resimde kart yamuk mu değil...
Dostum videoda görüyorum işte, delikler azıcık ittirirseniz kavuşacak zaten, yeşil yuvarlak yerler kırmızılarla eşleşecek, standart olarak tüm kartlarda bu...
Hiç katılmıyorum, TCL'in yine toz hazneli modeli var (Sweeva 6500), yazın tatilde bile eşim uzaktan çalıştırıyor. Kendi tozunu kendi boşalttığı için de...
2-3 gün önce de 7.884 liraya satıldı, ekranı dışında (ki bu fiyata zaten fazlası imkansız) fiyatına göre iyi bir bilgisayar. Başlığın konusu olan Asus'tan...