Yazlık için almıştık, oradaki halıları da yıkadık, gayet de tertemiz oluyor. Koltuklardan çıkan pisliğe inanamıyorsunuz. Ama başlık dar olduğu için uzun...
En az 5 yıldır Canon G3400 kullanıyorum (daha uzun da olabilir, ne zaman aldığımı kesinlikle unuttum), lazerlere göre en büyük farkı fotoğraf baskısı...
Daha yeni Wukong'un yapımcıları oyunu Series S'e optimize edemediklerini söylediler, daha önce de Baldurs Gate 3'de uzun süre Xbox tarafına çıkamamıştı...
PC'yi kitlemişlerdir o zaman ne diyeyim, vardır illa ki bir şey. "Sona zwiçi kitlemişlörder" diye abuk subuk mesaj atan sensin.
Ayrıca Switch alayım diye...
Çok sattığı için amacına ulaşmış oluyor evet çok iyi cihaz bu arada. Ben konsolu yurt dışından aldım, asıl sana raw fiyattan Series S kitlemiş olmalılar ki...
Her türlü alınır, gelmiş geçmiş en iyi konsollardan bir tanesi, Series S alınır diyen arkadaş bunun hem TV'de oynanabilen hem de taşınabilir bir konsol...
Bizde PS5 de var, oyuncu laptopu ve çok güçlü bir pc de var evde ama özellikle seyahatlerde (uçakta en çok) zaten alternatifsiz bir cihaz. OLED'in ekranı...
Paylaştığınız linkteki şikayetleri okudunuz mu? Kaç tane satılmıştır bilmiyorum ama toplam şikayet sayısı çok mu sizce? Ya da Ipad şikayetlerine hiç...
Bende Samsung S9 Ultra da var ve özellikle yolculuklarda (uzun uçak yolculuklarında) ve gece yatarken bir şey izlemek istersem Huawei'yi kullanıyorum, daha...
Söylediğim gibi ben mağazasından alıyorum ve her zaman çok taze oluyor, online hiç almadım. Sadece bu ürünü değil çekirdek ve kavrulmuş karışık kuruyemiş de...