Arkadaşlar şimdi ben project zomboid aldım ve oynamaya başladım. Yeni save açarken modlar kısmında "Mod Template" diye bir şey görünüyordu. Orada yazdığına...
Bayadır Project Zomboid almak istiyorum ama 10 dolara değeceğini düşünmüyorum. Bu oyun ne zaman, ne kadar indirime girer?
Bir de steam'ın yaz indirimi, kış...
yaş 17 kilo 84.7 boy 176cm günde 1000-1100 civarı kalori alarak ve evde vücut ağırlığımla egzersizler yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Haftada kaç kg...
Hocam daha yeni almışsın kendin hiçbir şeye girişme. Direkt garantiye gönder. Bilgisayarını değiştireceklerini zannetmiyorum ama ekran değişimi yaparlar...
Öncelike mutfak tartısı şart, eğer yoksa almanı öneririm. 10 kg'a kadar tartabilen olursa iyi olur yoksa tencereyle yemek tartarken az gelebilir diğerleri...
Fazla kilolarımdan dolayı diyete girmeye karar verdim ve kalori saymak istiyorum. Bunu yapmak için GPT'den yardım aldım ama verdiği sonuçlar pek gerçekçi...
Hocam ben nvidia ekran kartı kullanıyorum ve daha önce hiç amd kullanmadım o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. sadece fikir yürüterek elimden geldiğince...
Hocam problemin ekran kartı yerine işlemcinin dahili grafik işlemcisinin kullanılması gibi duruyor. amd software (önceki adıyla AMD Radeon Settings veya AMD...