hepsi çöp değil. şuan msi mag 401qr ana monitörüm. 40" 2k 155hz mayak bişe. ikinci monitörüm msi modern serisinden paneli renk kaltesi çok güzel. ama başka...
bu yoruma bende katılıyorum msi monitörleri beş para etmez özellikle uygun fiyatlı olanları. ve evet bahsi geçen monitörde xc27acs ile aynı panel mevcut
markaya aldanma. tekrar diyorum monitör asla markaya bakarak alınmaz. ne msi monitörler denedim çöpten farkı yok. ha şuan 2 msi kullanıyorum sdkfbskdjbnf...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html
Uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir...
eğer kusursuz çalışan bir versiyona denk gelirsem uzun süre güncellemiyorum sorunumu bu şekilde çözüyorum ben :D. asus dual rx6600 farkettiğim birşeyde her...
1 kere satın aldım 3 tane ölü piksel çıktı hemen iade ettim hepsiburada dsağolsun iadeyi direk kabul etti şahsen hepsiburada satıcılı olmasayı almazdım.
Yok arkadas ya almayın bunu ölü piksel sampiyonu 6500den 3 defa siparis ettim 3u de ölü piksel ile geldi. En son donanım arsivi beyaz rampage glacier...