Şu an maksimum 2700 TL verebilirim telefona dolar yüzünden yaza bırakmak istemiyorum o zaman daha da fazla olur diye düşünüyorum. 500 e yakın ilana baktım alınabilecek en iyi telefon bu
İyi günler 2. el ve sıfır ürünlerin satıldığı 's' harfiyle başlayan meşhur sitede bir telefon gördüm. Ürünün 21 ay garantisi var hoşuma gitti. Piyasasından 200 lira falan ucuza satılıyor. Fakat batarya kapağı değişmiş ya da yere düşmüş gibi fotoğrafını ekleyeceğim sizce sorun çıkar mı? Alınır...
İyi günler beni uzun süre idare edecek telefon almam lazım. Kamerası, RAM'i falan çok önemli değil. Oyun oynamayacağım. Bataryası iyi olsun istiyorum. Instagram ve YouTube'a girerim. Benim aklımda birkaç telefon var ama kararsızım. Bazı almak istediğim telefonlar:
-Huawei P40 Lite.
-Samsung...
İyi günler beni uzun süre idare edecek telefon almam lazım. Kamerası, RAM'i falan çok önemli değil. Oyun oynamayacağım. Bataryası iyi olsun istiyorum. Instagram ve YouTube'a girerim. Benim aklımda birkaç telefon var ama kararsızım. Bazı almak istediğim telefonlar:
-Huawei P40 Lite.
-Samsung...
Ürünün garantisi eski ürün üzerinden devam etmektedir. Örneğin iade/değişim onayı verilen ürünün 3 aylık bir garantisi kaldı ise mevcut alacağınız ürününde 3 aylık garantisi olacaktır.
İyi günler 8 ay önce bir sistem topladım. SSD olarak Patriot Burst 240 GB aldım. Ürün işimi görüyordu.(110 GB boş alan vardı. ) Fakat satafirm S11 hatası verdi. Garantiye yolladım. İade/değişim onayı verdiler. Mağaza 'stoklarımızdaki ürünler sıfır ama kutusuz' dedi. (Bana kutusuz sıfır olduğunu...
amd ryzen 3 4300ge ve gigabyte b450m s2h aldım ama uymuyormuş sanırım bios güncelletsem açılır mı? ve açılmazsa bios güncellettiğim için iade ederken sorun çıkar mı?