Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
tamamdır birazdan deniyorum
165 fps almak istiyorum ama zaten ben de ekran kartının %100 olduğunu fark ettim. Galiba sıcaklığı şu an düşük olduğu için oc yapabilirim ona da gerek yok gibi
bir de cpu %20 kullanımla 65 derece biraz garip gibi geldi macunu süreli 1 saat oldu acaba yanlış bir şey mi...
Gta 5 oynuyorum grafik ayarlarının hepsini yükseğe çektim 165 fps alamıyorum sıcaklık düşük ama fps tam alamıyorum büyük ihtimalle %100 kullandığı için bir de işlemci termal macununu yeni değiştim thermal grizzly krynout sürdüm sıcaklık değerleri bana yüksek geldi cpu olarak sizce normal mi ?
Kulaklık ilk bağlandığında ayarlarda müzik bağlandı diyor. Discordaki arkadaşlarımın sesi ve oyun sesi geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığında ise ses ve müzik bağlandı olarak gösteriyor ve discorda hem arkadaşiların sesi geliyo hem de mikrofon sesi gidiyor ama dc...
Kastettiğiniz galiba Darmoshark m3 4k modeli o fiyat farkında gerek yok bence 2k gayet yeteli bir rakam. Bir de m3 4k m3s e göre biraz daha büyük bir mouse ondan dolayı alma düşüncem aklımdan silinmişti.
1705938304
Galiba bunu alacağım asıl sıkıntı benim için mouseden çok siteydi biraz da...