_enezs_ isimli üyenin son içerikleri

1. _enezs_

Bu sistem sizce kaç TL eder?

Bu sistem sizce kaç TL eder? Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki sistemin ortalama ikinci el / piyasa değerini merak ettiğim için konu açıyorum. Parçalar temiz ve sorunsuz, aktif kullanılıyor. Sistem özellikleri: • İşlemci: Intel Core i5 14400F • Ekran Kartı: RTX 3080 • Anakart: GIGABYTE B760 GAMING X...
  2. _enezs_

Arti olarak sitem 2026 başında toplandı Ekran karti ram ve güç kaynagı haric garantileri vardır. Güç kaynağı dışında hepsinin kutusu bulunmaktadıt
  3. _enezs_

Başlık: Bu sistem sizce kaç TL eder? Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki sistemin ortalama ikinci el / piyasa değerini merak ettiğim için konu açıyorum. Parçalar temiz ve sorunsuz, aktif kullanılıyor. Sistem özellikleri: • İşlemci: Intel Core i5 14400F • Ekran Kartı: RTX 3080 • Anakart: GIGABYTE B760...
  4. _enezs_

ACİL?!! Yeterli fps alamıyorum

Hocam söyle diyim sicakliklarda bir sikinti yok yanliz ekran kartı%90 falan kullanıyor ama islemci%40 falan acaba diyorum darboğaz falan olabilirmi yada bilmiyorum bioastan bir ayarmı yapmak lazım
  5. _enezs_

Pek işe yaramadı
  6. _enezs_

Yeni topladığım sistemde yeterli fps alamiyorum. Sistemim rtd 3080 i5 14400f spiderman remasted yukledim full ayarlarda 40-50 arası aliyorum 1080 p oynuyorum bu fps değeri düşük gibi bir ayar falanmı yapmak lazim hu arada güç kaynağım 750w ramler 16gb sizce neden olur daha bugün topladım sistemi
  7. _enezs_

Sizce hangi ekran kartinı almalıyım

Hocam onu bende düşündümde 3080 daha iyi fps vermezmi ben öyle biliyorum
  8. _enezs_

1000 tl fakan pahali 3080 çok fark yok arada peki senin bu fiyat seviyesinde önerebileceğin bir kart varmıdır hocam
  9. _enezs_

Yeni bir sistem toplayacağım 15 bin civarı bir ekran kartı arıyorum aklımda olanlar rtx 3080 10 gb ve Rx 6800 16gb oyunlarda kasma donma olmadan akıcı oynamak istiyorum 3080 daha iyi diye biliyorum bu konuda sizce hangisini alayım veya siz ne önerirsiniz işlemci tarafında i7 13. Nesil alacağım
  10. _enezs_

Xbox halo edition sizce kaça satmalıyım

Merhababa elimde bir Xbox halo edition 1tb mortal kombat 11 , nba2k19 ve rainbow six siege var bunları satmayı düşünüyorum konsol yaklaşık 2.5 yıllık konsolun içi açıldı ve kaliteli bir termal macun ile değişimi yapıldı sizce bunları toplam kaç TL’ye satmam gerekir
  11. _enezs_

Çözüldü✓ Sistemimi kaç tl ye satmalıyım

Tamam hocam 3050 okadar iyi bir kart değilde sizin dediğiniz fiyatlarda çok absürt
  12. _enezs_

Yaw hocam nasıl gitmez gözünü seveyim fiyat algınız hangi yıldan kalma
  13. _enezs_

13-14'mü fiyat Belirleyemiyorum demiştim, piyasayı bilmiyorum demedim
  14. _enezs_

Merhabalar birkaç ay önce itopyadan hazır sistem aldım fakat sistemin benim için yeterli olmadığını gördüm bundan dolayı satmaya karar verdim ama fiyat Belirleyemiyorum Sistem özellikleri sus şekilde: FULL SET GAMİNG BİLGİSAYAR SATILIK – RTX 3050 6GB / i3 14. Nesil / MONİTÖR + KLAVYE + MOUSE...
Geri