_enezs_

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• _enezs_
      _enezs_, Kasa-PSU kategorisinde Bu sistem sizce kaç TL eder? başlıklı bir konu açtı.
      Bu sistem sizce kaç TL eder? Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki sistemin ortalama ikinci el / piyasa değerini merak ettiğim için konu açıyorum. Parçalar temiz ve...
      • 1000015664.webp
      • 1000015662.webp
    • _enezs_
      _enezs_, Bu sistem sizce kaç TL eder? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arti olarak sitem 2026 başında toplandı Ekran karti ram ve güç kaynagı haric garantileri vardır. Güç kaynağı dışında hepsinin kutusu bulunmaktadıt
    • _enezs_
      _enezs_, Kasa-PSU kategorisinde Bu sistem sizce kaç TL eder? başlıklı bir konu açtı.
      Başlık: Bu sistem sizce kaç TL eder? Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki sistemin ortalama ikinci el / piyasa değerini merak ettiğim için konu açıyorum. Parçalar...
      • 1000015664.webp
      • 1000015662.webp
    • _enezs_
      _enezs_, ACİL?!! Yeterli fps alamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam söyle diyim sicakliklarda bir sikinti yok yanliz ekran kartı%90 falan kullanıyor ama islemci%40 falan acaba diyorum darboğaz falan olabilirmi yada...
    • _enezs_
      _enezs_, ACİL?!! Yeterli fps alamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Pek işe yaramadı
    • _enezs_
      _enezs_, PC Teknik Sorunlar kategorisinde ACİL?!! Yeterli fps alamıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Yeni topladığım sistemde yeterli fps alamiyorum. Sistemim rtd 3080 i5 14400f spiderman remasted yukledim full ayarlarda 40-50 arası aliyorum 1080 p...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri