Yahu abi XP sistemde yapmıştım ne Rat`i.
Bi program var ismini sölemiyim. İnterneti baş aşağı çeviriyor 🤣
Aynı ağda nedemek anlamıyorumda ciddi ciddi...
bir başkasının sistemine sadece ip ile birde üstüne rahat bir şekilde giremezsin
ve ayrıca sen karşılık vermediğin sürecek hiçbir hacker da bir şey yapamaz
psikopata mı bağladınız kardeşim özel bir işte çalışıyorsanız neyse de bu kadar abartı şeye gram gerek yok tarayıcını ve arama motorunu değiş yeterli yeri...
Bakalım bende yeni bir sistem toplar yada laptop alırsam eğer 2 ssd ile dualboot yapmayı düşünüyorum birinde ya arch linux yada ubuntunun bi alt dağıtımı...
Kardeşim bak başkası değil kendim zamanında İp adresleri listeleyip internete bağlı tüm Windows bilgisayarların C ve D disklerine rahatça giriyordum...
Ya cidden merak ediyorum sizin gibileri Şizofrenimisiniz Yoksa Psikopat mısınız Yada kibiriniz Top seviyede mi?????🤔
La Kod Koca Google Ne yapsın senin...
Bende google servislerinden arındırılmış Huawei Pura 70 Pro almak istiyorum da fiyatı cız yapıyo adama.
İstediğin google uygulamasını yaz kullan MicroG...
custom room dan bahsediyorsunuz google servislerinden arınmanın tek yolu bu şau nbir android cihazdan kalıcı olaraak google kaldırmak veya birşeyler yapmak...
Linux, özellikle gaming laptop kullanıcıları için işkence bence. RTX 4070 laptop kullanıyorum, cihaza 2. bir SSD takıp Linux Ubuntu kurdum. Driver şu bu her...
Yusuf İpek😂😂😂 hocam bı ara benim arkadaşta O adama sardı kafayı yedi gitti bilmem telefonun işletim sistemini değiştirdi PC'yi linux falan yaptı Bilmem...
bende linux kurmayı düşünmüştüm ama oyunlarda fps farkı oluyordu bu yüzden vaz geçtim tabii linux sürekli gelişiyor ilerde daha iyi olacaktır o zamn kurarım...
Linux destekli gerek oyun motoru bulmak zor gerek uyumlulukdan kaynaklı Sorunlar çıkma olasılığı çok yüksek
Kesinlikle oyun geliştiriyorsanız linuxa...
Yusuf ipek izliyorum, ama hala aklımda tam oturmayan konular var. En çok kafamı kurcalayan şey, AAA oyunların benchmarklarında windows daha iyi performans...