Aalunaz isimli üyenin son içerikleri

1. A

SADECE LOLDE YAŞANILAN BAĞLANTI PROBLEMİ

Kocaelide lüks bi muhitteyim evler deniz manzaralı havuzlu falan ama sadece ttelekom var 1 senedir boyle arada bakarım altyapı gelmıs mı diye
  2. A

sitelerinde böyle derken ulasırsam bana internet hizmeti verebileceklerini mı diyorsun (yukarda ss var )
  3. A

türknet millenicom superonlıne hepsinde durumlar boyle zaten wifiyi actıgımda etrafta sadece ttelekom ve birtane superbox var superbox altyapıya ıhtıyac duymuyor bile yanı TTelekomda kalmak zorundayım
  4. A

Bana binlerce takipcisi olan yayıncıya gibi davranırlar mı bilmem ama dedıgınız sey turknet ile iletisime gecin ve evinize turk telekom altyapısı uzerınden turknet ceksin 1661772348 evet sitelerinde de kendı altyapımız var diyor ve benım mahallemde yok
  5. A

maalesef sadece TTelekom altyapısı var 1661771228 evet bendede durumlar kotulesmeye basladı hesabım uzun sureli banlar yiyebilirmis uyarı geldi
  6. A

Merhaba, 2 senedir türk telekom kullanıcısıyım ve son 3 aydır Lol oynarken adeta lol modemimi bozuyor ve bağlı internet yok yazıyor oyundan kopuyorum afk banları yiyorum vb. Riota ticket attım yardımcı olamadılar Türk telekomla görüstüm modemı ac kapa yapın falan diyorlar standart musteri...
  7. A

LoL Hesabımı Satıcam Gmailimi Değiştirebilir Miyim?

Tamamdır,teşekkürler
  8. A

LoL Hesabımı Satıcam Gmailimi Değiştirebilir Miyim?

Arkadaşlar,lolde trden euwa geçtim,trdeki hesabımı satmak istiyorum içinde kod adı zed kod adı irelia ruh çiçeği yone gibi güzel kostümler var fakat gündelik kullandığım maile bağlı o maili hesabı alan kişiye veremem mailini değiştirebilir miyim .Riot destek yardımcı olabilir mi ? 1659538653...
  9. A

Exe ile kurduğum oyunu Portable haline getirebilir miyim

Teşşekürler
  10. A

Exe ile kurduğum oyunu Portable haline getirebilir miyim

Selamlar Korsan olarak indirdiğim herhangi bir oyununun dosyalarını kopyalayıp başka bir klasore koyarsam ve sonrasında oyunu silersem oyunu sağlıklı bir şekilde oynayabilir miyim ? (Babam sürekli bilgisayarda oyun var mı diye denetim masasını kontrol ediyor ,ondan dolayı bu mumkun mü diye merak...
  11. A

İNTERNET ÜST KATTA AZ ÇEKİYOR KABLOSUZ İNTERNET GUCUNU NASIL ARTIRABİLİRİM ?

görüntü olarak kötü olacağından dolayı onu yapamam kaliteli bir repeater almayı düşünüyorum gelen yorumlardan sonra
  12. A

Geforce Now kullanmak istiyorum
  13. A

Merhabalar,evde modem alt katta ve ust katta sinyal gucu ve hız düşüyor(alt katta 45mbps ust katta 15mbps alıyorum ,aldığımız paket 50 mbps) biraz araştırdığımda access point router repeater gibi cihazların olduğunu öğrendim, kablosuz bir şekilde sinyal gucu ve hızı artırmak için hangi cihazı...
Geri