SADECE LOLDE YAŞANILAN BAĞLANTI PROBLEMİ

Aalunaz

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 2 senedir türk telekom kullanıcısıyım ve son 3 aydır Lol oynarken adeta lol modemimi bozuyor ve bağlı internet yok yazıyor oyundan kopuyorum afk banları yiyorum vb.
Riota ticket attım yardımcı olamadılar Türk telekomla görüstüm modemı ac kapa yapın falan diyorlar standart musteri hizmetleri yani.DNS kullanmaya basladım birazcık daha iyi oldu dns ayarlamadan once nerdeyse lol oynayamyacak durumdaydım yada ardarda 2 oyun falan oynarsam birinde internet giderdi ismini hatırlamıyorum ama 1.1.1.1 diye bir dns e gectim artık durumu daha az yasıyorum ama maalesef hala yasıyorum her gun lol oynarken 1-2 kez gidiyor. Ayrıca lol oynarken internet ve dsl ısıgı normalın ustunde asırı yanıp sonuyor ve modem ısınıyor.Baska onlıne oyunlar oynarken internetim gayet saglıklı valorant csgo ets 2 mp fortnıte hepsinde denedim ve bir problem yasamadım. Cözümlerinizi bekliyorum

Aynısı bende de var. Sorun türk telekom. Yediğim cezanın hesabı yok resmen.

maalesef sadece TTelekom altyapısı var

evet bendede durumlar kotulesmeye basladı hesabım uzun sureli banlar yiyebilirmis uyarı geldi
turk telekoma bağlı diye biliyorum turknet hellian diye bir yayıncı vardı taşındığı ev turk telekom tarafından satın alınmıştı yapılmıyordu orada başka operatör o da gidip turknete yaptırmıştı
Post automatically merged:

turk telekom altyapısını kullanıyormuş turknet

turk telekoma bağlı diye biliyorum turknet hellian diye bir yayıncı vardı taşındığı ev turk telekom tarafından satın alınmıştı yapılmıyordu orada başka operatör o da gidip turknete yaptırmıştı

turk telekom altyapısını kullanıyormuş turknet
Bana binlerce takipcisi olan yayıncıya gibi davranırlar mı bilmem ama dedıgınız sey turknet ile iletisime gecin ve evinize turk telekom altyapısı uzerınden turknet ceksin

Turknet turktelekom altyapısından hizmet veriyor
evet sitelerinde de kendı altyapımız var diyor ve benım mahallemde yok

Bana binlerce takipcisi olan yayıncıya gibi davranırlar mı bilmem ama dedıgınız sey turknet ile iletisime gecin ve evinize turk telekom altyapısı uzerınden turknet ceksin

evet sitelerinde de kendı altyapımız var diyor ve benım mahallemde yok
Hem kendi altyapıları hem turktelekom olan her yerde hizmet veriyolar işte. Hatta halihazırda VDSL kullanıyorsan sana kullanıcı adı şifre veriyolar direkt yatay geçiş yapıyosun 1 saatte falan bağlanmıs oluyo .d

türknet millenicom superonlıne hepsinde durumlar boyle zaten wifiyi actıgımda etrafta sadece ttelekom ve birtane superbox var superbox altyapıya ıhtıyac duymuyor bile yanı TTelekomda kalmak zorundayım

Ekler

• resim_2022-08-29_142826240.png
    resim_2022-08-29_142826240.png
    284.5 KB · Hit: 41
türknet millenicom superonlıne hepsinde durumlar boyle zaten wifiyi actıgımda etrafta sadece ttelekom ve birtane superbox var superbox altyapıya ıhtıyac duymuyor bile yanı TTelekomda kalmak zorundayım
Nasi ya ilk kez gördüm he

Hem kendi altyapıları hem turktelekom olan her yerde hizmet veriyolar işte. Hatta halihazırda VDSL kullanıyorsan sana kullanıcı adı şifre veriyolar direkt yatay geçiş yapıyosun 1 saatte falan bağlanmıs oluyo .d
sitelerinde böyle derken ulasırsam bana internet hizmeti verebileceklerini mı diyorsun (yukarda ss var )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,481
Üyeler
191,114
Son üye
Maxdede78
Geri