Steamripden REPO indirdim online calisiyor ama istek atinca Spacewar oynundan atmisim gibi gosteriyo bunu gecmemin bir yolu var mi??
Sebebini biliyorum stamapilarinii kullanmasi icin bu oynun kiligina giriyor. Random sunuculara katilabiliyorum, ama ne istek atabiliyorum ne de girilen oyuna...
Ve orutum
kusuruma bakmayin anlik bir stres patlamasiyla anlatmak istedim derdimi. aslinda zenci lisesi degil sadece dil bilgisi yetersiz olan ogrencilerin cogu afrika bolgesinden geldigi boyle olmus. ama yapabilecegim birsey yok sadece bu kisa zamanda kapabilecegim bilgileri ogrenip sinava...
herkese merhaba oncelikle
Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim.
Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim.
2 sene sonra liseye gectim.
Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi...
herkeze iyi aksamlar.
laptobumun ekrani siyah ekranda gorseldede verdigim gibi siyah ve beyaz nokta agirlikli sekilde olu piksel vermeye basladi.
acikcasi cok korkuyorum. ekran kartim oluyor diye.
laptobun gecmisini bilmiyorum ama onceki sahibi cok kotu kullanmis.
okulun verdigi tableti...
Herkese merhaba.
MSI katana gf66 12uc laptobuna sahibim cs2 veya baska oyunlar oynarken normal fan modunca isiniyo.
Cooler boostu acinca baya ferahliyor ama fan sesi bol bol geliyor.
bu iki ayarin tam ortasi birsey ayarliya bilir miyim?
ve ayarliya bilirsem nasil yapacagim.
Konu uzatmadan hemen soyliyeyim.
Torrent'den the WItcher 2 yukledim, oynu kurdum.
Oynu calistira basinca, atdigim logoda takiliyor.
Oyun cok az kaynak tuketiyor o sirada.
+Yonetici olarak calistirdim.
+Oynun belki goruntu paketleri yuklenmemistir diye tum kalite ayarlarini denedim.
+Steam...
Yok temiz bir pcden temiz kurulum yapmak kulağa daha iyi geliyor.
Birde kendi bilgisayarımda yaparsam kurulum dosyalarına bulaşabilir birde bulaşa bilir mi?