kesinlikle dolandırıcı! teyit edildi bilerek yutmuş gibi yaptım ödeme için birebir kopya olan başka bir siteye yönlendiriyor adres bilgisi tel no rasgele sayılar yazsınızda kabul ediyor tek ilgilendiği ödeme kısmı banka bilgileriniz dikkatli olun lütfen.
merhaba belli başlı 2. el al sat sitelerinde Türkiye cihazı ıphone 15 pro max MEDİA MARKETTEN MEMUR İNDİRİMİ İLE ALDIM UYGUNA VERİYORUM ÖTV İNDİRİMLİ gibi başlıklar altında telefon satan insanlar gördüm uyap görevlisi olduğunu telefon vergi indiriminden yaralandığını söylüyor böyle bir şey var...
88 derece gördüğüm max sıcaklık bu arada genelde 84-85 civar ıseyrediyor
1723500013
maalesef bilgim yok kartı 2. el aldım güvendiğim bir bilgisayarcıdan bakımlarını da o yaptı
rekabetçi oyunlarda bir sorun yaşamıyorum bu arada ortalama 60-65 derece görüyor valorant-lol gibi oyunlarda ama bf5-bf1 gibi oyunlarda 80 derece üstünü görüyor maalesef cs2 de de ısınıyor tüm oyunları en yüksek grafikte oynuyorum
1723499906
3 ay önce termal macun değişti içi temizlendi
Herkese Merhaba ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 AMP Extreme Holo 24gb ekran kartı kullanıyorum rdr2, bf5, days gone, metro exodus gibi piyasadaki üst düzey oyunları ve klasik rekabetçi oyunlar oynuyorum oyun oynarken hiçbir takılma drop vs gibi sorunlar ile karşılaşmadım ama ekran kartım yüksek...
Anladım tamamen şans işi yani
1702904424
İnşaat bitti belediye onay verecekmiş galiba onu bekliyoruz ondan sonra hızlı bir şekilde binaya taşınan kişilerden imza toplarım ne kadar hızlı olursa benim için okadar iyi
Anladım inşallah hemen gelir
1702904190
Anladım teşekkürler o zaman imza toplamaya çıkamam gerekecek gibi magneti hiç duymamıştım araştıracağım ama çok verimli olacağını sanmıyorum
Ben altaypı sorguladığımda altyapnız mevcut değil diyor buna rağmen fiberin çekilmiş olması işleri hızlandırır mı internette forumları araştırdım 6 aydır beklediğini söyleyen insanlar var bu normal mi acaba?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem...
Merhaba iyi forumlar elimde intel İ3 3220 apu işlemcili bir kasa var ve birde 500mb bir ekran kartı 2 adette monitör var ekran kartını kasaya taktıktan sonra bir monitörü ekran kartına bir monitörüde apu işlemcinin çıkış verdiği anakarta takarsam ne olur? her hangi bir arıza söz konusu olur mu...