Aboubakar isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i 564 TL

Siparisi kargoya verilen var mi
  2. A

4070 Ti Super, 4080 Super Sistem Tavsiyesi Yardım

Merhabalar, 4070 Ti Super veya 4080 Super ile oyun oynamak için bir hazır sistem alacağım. Hali hazırda bulunan 2k 165 Hz monitörümü kullanacağım. 2K'ya uygun alınabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem değişebilir f/p oranı yerinde olan her türlü tavsiyeye açığım. Olmazsa olmaz...
  3. A

Yardım Jet x 125 vs Jet 14 200 (SYM)

Şimdi baktım yeni modelinde arka abs eklemişler jet14 ün ama tcs yokmuş yine. Pcx Güngör honda ve doğu batı honda da mevcut diye biliyorum. Hatta bir kısmı peşin kalanı taksitli vs satış bile yapıyorlardı en son.
  4. A

Hocam arka abs de scooterda önemli bunu dikkate almani öneririm. Ek olarak tcs de son derece önemli bir özellik. Ben de senin gibi ikilem de kalmıştım olmasa da olur gibi gelmişti. Ama taksitli alıyorum jetx alıp geçeyim demistim. 2000 kilometre civarı yaptım. Gayet memnunum. Tcs ve arka abs...
  5. A

Hocam jetx ile jet14 200 performans olarak birbirine yakın çünkü beygir ve tork değerleri çok yakın. Onun haricinde jetx de su soğutma, arka abs, tcs bulunması + yönleri. Eğer peşin alacaksan 2.el olarak almanı öneririm. Temiz dusuk km ler sıfırdan epey ucuz. Ben jet x 125 kullanıyorum...
  6. A

🔥İndirim 16.300 TL----Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense

bu dolandırıcılığı satıcı firmanın yaptığını düşünüyorum. ucuza ürün sat uzun kargo tarihi ver. ürünü alanları ara herşeyi biliyormuşçasına sipariş saatini numarasını adresi falan sayalım bunları dolandıralım peşindeler. işte son stoğu almışım da ama benle birlikte 5 kişi almışta ilk benmişim...
  7. A

🔥İndirim 16.300 TL----Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 Tb Oyun Konsolu 2. Dualsense

1 adet denemelik aldım. iptal olursa ya da kargoya verilirse paylaşırım.
  8. A

Uzaktan Masaüstüyü açmak

Hocam chrome desktop makul bir seçenek, ama yok ben ille de windows rdp yapıcam dersen eğer şu şekilde yapman gerekiyor. 1. evdeki bilgisayarının windows özelliklerinden uzak masaüstünü etkinleştir özelliğini açmalısın. 2. evdeki bilgisayarının modemden aldığı ip yi sabitlemen gerekiyor. ağ ve...
  9. A

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Tamamen ayrı bir uygun bütçeli 4060 lı vs sistem, bir 4070 superli ddr5 sistem mi olacak hocam? Yoksa tek 4070 superli sistem ddr5 özelleştirme paketi gibi bişeyli mi?
  10. A

uygulama simgelerindeki tik nasıl kaldırılır?

onedrive eşitlemesini kapatabilirsin. sağ altta ikonu vardır bulut gibi sağ tıklayıp ona girip ayarlardan masaüstü eşitlemesini kapatabilirsin ya da onedrive dan çık diyebilirsin. ama sadece onedrive üzerindeyse masaüstün komple gidecektir bilgin olsun istersen kapatmadan önce lokalde bi yere...
  11. A

uygulama simgelerindeki tik nasıl kaldırılır?

Hocam o tikler normalde onedrive'ın o dosyanın eşitlemesini yaptığı anlamına geliyor. Onedrive kullanıyor musun? Aktif olarak oturumun açık vs olabilir belki.
  12. A

Lastik Ölçüleri Hakkında

Hocam zaten kendisi de tavsiye edilen bir durum olmadığını söyledi. Ama çok sorun yaşatacak bir değişim olmadığını belirtti. 1 aydır da kullanıyorum ben de bir eksisini görmedim açıkçası. Yakıt tüketimi olarak forumlarda, yorumlarda vs bahseden arkadaşlarla benzer yakıt tüketimim var rodajda...
  13. A

Lastik Ölçüleri Hakkında

hocam çapta değişiklik yok aslında yanak genişliği 1 cm kadar azaltılmış, lastik taban genişliği 1 cm kadar arttırılmış. Çapla oynanmayıp bunlarda çok ufak değişiklikler yapıldığında problem yaşamayacağımı iletti tanıdığım bir tamirci arkadaş. Yine de taktırdığım bayi ile görüşüp durumu...
  14. A

Lastik Ölçüleri Hakkında

Merhaba arkadaşlar, motoruma lastik olarak aldığım yerde ön arka 110/80-14 olarak takılmış. Ancak üreticinin kataloğuna göre ön tarafın 100/90-14 olması gerekiyor. Bu durum ne gibi avantaj/dezavantaj doğurur. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. @GirayHan hocam bir yorumun var mıdır?
  15. A

Çözüldü✓ Şu yapıştırıcının ismi neydi?

sarı ve mavi olarak dediğine benzer sunfix var ama aradığın o mudur bilemem.
Geri