abrahamroselife isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kasa toplama yardım/destek

evet 9070xt almayı düşünüyorum satış saat kaçta başlar tahmini olarak biliniyor mu
  2. A

dostum yaptıktan sonra gördüm ramlerin yerlerini değiştirince düzeldi 15 senedir kasa kullanmıyorum 5 den beri uğraşıyorum 9:30 saat olmuş şimdi işletim sistemi kuracağım
  3. A

hdmi takılı ama monitörde hiç bir aksiyon yok biosu flashback ile güncelledim usb hazırlayıp takıp flash bios butona bastım bu şekilde de güncelleme yapılabiliyormuş
  4. A

geçenlerde forumda bir konu açıp sizlerin yardımı ile birlikte bir bilgisayar topladım ekran kartım henüz yok 9070xt alacağım sistemi topladım işlemci sanırım igpu olduğu için içinde grafik kart varmış ve ekran kartsız çalışıyormuş gpu ışığı kırmızı dram ışığı ise sarı yanıyor kasa fanlar felan...
  5. A

Yardım Yeni Kasa Önerisi Yardım

bende çok anlamıyorum fakat daha yeni geldi kutusunu bile açmadım şunu aldım ...
  6. A

Uzun Yıllar Götürecek 50-80K Arası PC Tavsiyesi (Video Edit & Oyun)

bütçemi aştım ama ekran kartı hariç her şeyi satın aldım fiyatları ile beraber aldığım parçalar Samsung Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF 27" 1 MS 180 Hz FreeSync QHD Pivot IPS Gaming Monitör 8468,95 tl MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 8200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart 11554,02 tl AMD Ryzen...
  7. A

önerdiğin işlemciyi satın aldım şuanlık sadece fiyatı ak akçeden baktığımda son 6 ayın en dip fiyatı kaçırmayayım dedim gerçi sürekli düşmüş fiyat ama ekran kartı çıkınca bir fiyata bakayım diğer şeyler basit ucuz zaten çok teşekkür ederim dostum diğer arkadaşlara da teşekkür ederim önerileri...
  8. A

Forum kullanmayı pek bilmiyorum alıntılamayı denedim oldu mu bilmiyorum ama depom var ama genelde evden çalışıyorum sadece kargo vermek için depoya gidiyorum günün minimum 8 10 saati pc başındayım yaptığım işlerin %80 ı basit şeyler excel mail mesajlaşma gibi amacım bayadır oyun oynamıyorum ara...
  9. A

Merhaba arkadaşlar, güncel donanımlar hakkında pek bilgim olmadığı için sizden tavsiye almak istiyorum. 25 yaşındayım, e-ticaret ile uğraşıyorum ve işim gereği ara sıra video edit programları kullanıyorum. Şu anki laptopumda (i7-7700HQ, GTX 1050Ti) ekran kartı çalışmıyor, büyük ihtimalle yanmış...
Geri