Neler Yeni

Uzun Yıllar Götürecek 50-80K Arası PC Tavsiyesi (Video Edit & Oyun)

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sefer
oyun oynamak için tabii ki alınabilir fakat olay işe gelince 7600x çok iyi performans sergilemez ve bu bütçelerde hazır sistem almak mantıksız hazır sistemin amacı giriş seviye sistem olması ve bunu toplarken ki fiyatından 3-5k ucua satması 80k gibi bir bütçe varsa el ile toplamak çok daha iyi oluyor.
Evet kanka dediğin doğru ama bu sistem indirimli ve tek tek toplasan da bu yine ucuz. Ben önerdim ama işlemci önemli tabi. Bütçe yeterse hocam işlemciyi yükseltir yetmezse başka altermatiflere bakar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim
oyun oynamak için tabii ki alınabilir fakat olay işe gelince 7600x çok iyi performans sergilemez ve bu bütçelerde hazır sistem almak mantıksız hazır sistemin amacı giriş seviye sistem olması ve bunu toplarken ki fiyatından 3-5k ucua satması 80k gibi bir bütçe varsa el ile toplamak çok daha iyi oluyor.
önerdiğin işlemciyi satın aldım şuanlık sadece fiyatı ak akçeden baktığımda son 6 ayın en dip fiyatı kaçırmayayım dedim gerçi sürekli düşmüş fiyat ama ekran kartı çıkınca bir fiyata bakayım diğer şeyler basit ucuz zaten çok teşekkür ederim dostum
diğer arkadaşlara da teşekkür ederim önerileri takip ediceğim işlemciyi aldım şimdilik sadece

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
efe araci
önerdiğin işlemciyi satın aldım şuanlık sadece fiyatı ak akçeden baktığımda son 6 ayın en dip fiyatı kaçırmayayım dedim gerçi sürekli düşmüş fiyat ama ekran kartı çıkınca bir fiyata bakayım diğer şeyler basit ucuz zaten çok teşekkür ederim dostum
diğer arkadaşlara da teşekkür ederim önerileri takip ediceğim işlemciyi aldım şimdilik sadece
başka sorun veya attığım sistemde değiştirmek veya yükseltmek istediğiniz parça olursa dm den yazabilirsiniz hocam işlemciyi almanız iyi oldu :D cidden fiyatı iyi düşmüş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,558
Üyeler
169,148
Son üye
neci38
Top Bottom