ABULYU isimli üyenin son içerikleri

1. A

Aliexpress'teki satıcının güvenli olup olmadığını nasıl anlarız ?

Merhabalar Aliexpress'te Türkiye'de olmayan bir kot ceket gördüm ve beğendim. Aliexpress'in güvenli oduğunu gördüm çoğu yerde ama yine de satıcı bazlı bir sorun yaşamak istemediğim için size sormak istedim. Almak istediğim ürünün linki şu...
  2. A

Şehinşah Matrix şarkısının kafiye şeması

ekleme: 2.verse de tribin yersiz ki bilendin ekleme: 1.verse de mezin meti bunlar fazla mı acaba? @BenRoboTdeğilİm
  3. A

Şehinşah Matrix şarkısının kafiye şeması

Bu işlerde yeniyim eksiklerim veya yanlışlarım hakkında bilgi (hakaret etmeden) verebilirsiniz ?
  4. A

Orta Seviye PC Toplama

Olabilir neredeyse aynı fiyat.Gaming gecesinde 3600 alabilirim belki ama hep 3900 3700 falan var.
  5. A

Orta Seviye PC Toplama

aynen ama 5600 xt alacağım yüksek ihtimalle.Bir de yeni bios sayesinde performanslı kart daha perfomanslı olmuş.
  6. A

Orta Seviye PC Toplama

Biliyorum çok ucuza gemişti aldım,forumlara girdiğimde kötü olduğunu gördüm ama iş işten geçti. Yakın bir zamanda değiştireceğim zaten.
  7. A

Orta Seviye PC Toplama

Elimde olan parçalar: Apacer panther 2x8 3000mhz ram James Donkey 120gb SSD Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa Almayı düşündüğüm parçalar: Amd Ryzen 5 2600x Gigabyte B450 S2H Sapphire Pulse 5600xt 1598270302 Neleri değiştirmeliyim yada almamalıyım...
Geri