Orta Seviye PC Toplama

ABULYU

80+
Reaksiyon skoru
2
Elimde olan parçalar:
Apacer panther 2x8 3000mhz ram
James Donkey 120gb SSD
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply
GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa

Almayı düşündüğüm parçalar:
Amd Ryzen 5 2600x
Gigabyte B450 S2H
Sapphire Pulse 5600xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neleri değiştirmeliyim yada almamalıyım.
Önerilerinizi bekliyorum.

sistemin güzel ama jd ssd önermiyorum kronik sorunları var bütçeyi biraz daha arttır farklı markadan (adata hariç) al.

sistemin güzel ama jd ssd önermiyorum kronik sorunları var bütçeyi biraz daha arttır farklı markadan (adata hariç) al.
Biliyorum çok ucuza gemişti aldım,forumlara girdiğimde kötü olduğunu gördüm ama iş işten geçti.
Yakın bir zamanda değiştireceğim zaten.

Biliyorum çok ucuza gemişti aldım,forumlara girdiğimde kötü olduğunu gördüm ama iş işten geçti.
Yakın bir zamanda değiştireceğim zaten.
neyse şimdilik idare et sistemin hayırlı uğurlu olsun ama amd ekran kartlarının sürücü problemleri çıkabiliyor yine de kolayca düzelebiliyorlar. Ama yok, benim kafam rahat etsin. 1 kez bile uğraşamam dersen nvidia almalısın fakat amd ile arada bayağı bir fiyat var.

neyse şimdilik idare et sistemin hayırlı uğurlu olsun ama amd ekran kartlarının sürücü problemleri çıkabiliyor yine de kolayca düzelebiliyorlar. Ama yok, benim kafam rahat etsin. 1 kez bile uğraşamam dersen nvidia almalısın fakat amd ile arada bayağı bir fiyat var.
aynen ama 5600 xt alacağım yüksek ihtimalle.Bir de yeni bios sayesinde performanslı kart daha perfomanslı olmuş.

5600xt iyidir. s2h'ı zaten hepimiz biliyoruz. 2600x de iyidir. OC yapmayacaksan 2600 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,342
Üyeler
174,350
Son üye
mertgulten
Geri