5000 TL sistem toplama rehberi ( her şey 0 )

Örnek olarak bu kasayı koyup kalan 150TL ile SSD yükseltmek çok daha mantıklı
100r nin hava akışı harika ARGB destekliyor önü şık ve 520 tl ??? :d daha ne istiyosunuz bana kötü yanını söyleyin 100r nin

100r nin hava akışı harika ARGB destekliyor önü şık ve 520 TL ??? :d daha ne istiyosunuz bana kötü yanını söyleyin 100r nin
Kötü yanı yok 100R güzel kasa fakat bütçeye göre gereksiz diyoruz

Dostum bırak 3 ayı, 1.5 ay önce 5500XT aldım 1760TL ye şu an 4200TL piyasa uçuyor bilgin olsun.
aga sen tamamını okudun mu ??bilerek önermedim piyasa sakinleşsin ondan sonra al dedim zaten lütfen tamamını oku rehberin

aga sen tamamını okudun mu ??bilerek önermedim piyasa sakinleşsin ondan sonra al dedim zaten lütfen tamamını oku rehberin
Tamam atıyorum mining 4 ay sonra bitti piyasa normale döndü o zaman daha farklı parçalar çıkacak,gelecek için şimdi rehber yapmak saçma değilmi? Günümüz için önermen lazım, amacım muhalefet olmak değil birbirimizin hatalarını düzeltmek bugün ben düzeltirim yarın sen :D

Bence r5 4650g li bir apu sistem toplayıp stoklar geldiğnide güzel bir ekran kartı eklemek daha mantıklı.

Geri