TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

Senin tam bütçen ne mesela işlemciyi 7800x3D e düşerebiliesin benim mantığım kasa anakart ve psu değişmez ram işlemci ekran kartı yükseltiriz sonradan tarzında
bütçe 160 kasa için 7800x3d düşersek baya bütçe kalır yükseltmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe 160 kasa için 7800x3d düşersek baya bütçe kalır yükseltmek için
ki 7800x3d ye yük binecek bi valo bi cs oynuyorum onda da çok fark hissetmem 9800x3d ile arasında

başka fiyata yok

bu arada psu yu
buna bakarak seçmiştim doğruluk payı ne kadar sizce

b850 olanı seçtim
Nebi bey karşılaştığım en kaliteli teknoloji içeriği üreticilerinden biri. tabloya bakmışken RAM videosunu da izlemenizi tavsiye ederim.

ayrıca illa 10ns ram alıcam diyorsanız aynı fiyata 48gb ram alabiliyorsunuz.

ekleme: sistemi uzun süre satmamayı planlıyorsanız 9800x3d kalabilir. güncel olarak 7800x3d'ye göre farkını çok hissetmezsiniz ancak fiyatı aşırı şişmiş bir 7800x3d yerine fiyatının daha hakkını veren geleceğe dönük bir işlemciye sahip olursunuz.

Nebi bey karşılaştığım en kaliteli teknoloji içeriği üreticilerinden biri. tabloya bakmışken RAM videosunu da izlemenizi tavsiye ederim.

ayrıca illa 10ns ram alıcam diyorsanız aynı fiyata 48gb ram alabiliyorsunuz.

ekleme: sistemi uzun süre satmamayı planlıyorsanız 9800x3d kalabilir. güncel olarak 7800x3d'ye göre farkını çok hissetmezsiniz ancak fiyatı aşırı şişmiş bir 7800x3d yerine fiyatının daha hakkını veren geleceğe dönük bir işlemciye sahip olursunuz.
hocam 48gb olanı atabilir misiniz, ayrıca nebi akgünnü neredeyse tüm videolarını izledim içerikleri gerçekten çok kaliteli

hocam 48gb olanı atabilir misiniz, ayrıca nebi akgünnü neredeyse tüm videolarını izledim içerikleri gerçekten çok kaliteli

Güncel olarak karşıma çıkan en ucuzu. Fiyat beklemeyip doğrudan bu modeli alacaksanız Anakartı A-XMP destekli almayı unutmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,040
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri