Toplama Sistem Eksilerini Artılarını Belirtirseniz Çok Sevinirim

İllaki 360MM daha mantıklı 70 derece çok üst zorlamada gördük standart kullanımda oyun vb 55 dereceyi geçirmedi.
boşta 40-45 derecelerde çalışan işlemciden bahsediyoruz oyunda 55 i geçmemesi mümkün değil yanlışınız var hele de 240mm sıvı soğutma ile komik bi bilgi

hocam bilindik markaların düzgün modelleri çok yüksek fiyatlı hava soğutmalara göre ve uzun ömürlü olmuyorlar ben önermem kendim de attığım ilk hava soğutmayı 7800x3d de kullanıyorum
Hocam Değerler Nasıl Peki Sizin Kulandığınız Kule Tipinde %100 Yükte İken

Hocam Değerler Nasıl Peki Sizin Kulandığınız Kule Tipinde %100 Yükte İken
%100 yükte test etmedim hiç bf6 oynuyorum özel ayar çektim 2k da 5070ti ile sıcaklıklar işlemcide 60-65 arası nadiren anlık 67 lere çıkıyo ama stabil ortalama 60-65 arası. size attığım 2 soğutucuyu da kullandım. ekranlı olanın beyazını kullanıyodum siyah rgbsiz sistem topladım diğer attığıma geçtim

%100 yükte test etmedim hiç bf6 oynuyorum özel ayar çektim 2k da 5070ti ile sıcaklıklar işlemcide 60-65 arası nadiren anlık 67 lere çıkıyo ama stabil ortalama 60-65 arası. size attığım 2 soğutucuyu da kullandım. ekranlı olanın beyazını kullanıyodum siyah rgbsiz sistem topladım diğer attığıma geçtim
Hangisi Daha İyi Soğutuyordu Peki Diğerinin Değerleri Nasıldı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (173).webp
    Ekran Görüntüsü (173).webp
    21.4 KB · Hit: 7
Bu Ram Nası Peki Hocam Duruma Göre Bunuda Düşünüyorum
bu güzel tercih olur.

Diğer ramin chip seti ise aşağıda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi zaten aynı ürün hocam tek farkları renk, fanlardaki rgb, ve ekran farkları
Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdır

Bu Ram Nası Peki Hocam Duruma Göre Bunuda Düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdır
hocam anakarta max ayırabileceğiniz bütçe ne kadar ona göre önerebilirim ama 7k ya atx yok maalesef. 10-12k civarı fiyatları

Acaba biz demi sorun var diye araştırdım.

seçtiğiniz sıvı soğutmayı sırf o da 240mm diye videodaki corsair ile kıyaslamanız çok mantıklı anlıyorum. o zaman en ucuz 240mm sıvı soğutmayı alsın aynı performansı beklesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri