- Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşündüğüm F/P Ram Bu HocamRamlerin chipseti Spectek D olarak çıkıyor, bence değiştirin o ram i.
Düşündüğüm F/P Ram Bu HocamRamlerin chipseti Spectek D olarak çıkıyor, bence değiştirin o ram i.
boşta 40-45 derecelerde çalışan işlemciden bahsediyoruz oyunda 55 i geçmemesi mümkün değil yanlışınız var hele de 240mm sıvı soğutma ile komik bi bilgiİllaki 360MM daha mantıklı 70 derece çok üst zorlamada gördük standart kullanımda oyun vb 55 dereceyi geçirmedi.
Hocam Değerler Nasıl Peki Sizin Kulandığınız Kule Tipinde %100 Yükte İkenhocam bilindik markaların düzgün modelleri çok yüksek fiyatlı hava soğutmalara göre ve uzun ömürlü olmuyorlar ben önermem kendim de attığım ilk hava soğutmayı 7800x3d de kullanıyorum
%100 yükte test etmedim hiç bf6 oynuyorum özel ayar çektim 2k da 5070ti ile sıcaklıklar işlemcide 60-65 arası nadiren anlık 67 lere çıkıyo ama stabil ortalama 60-65 arası. size attığım 2 soğutucuyu da kullandım. ekranlı olanın beyazını kullanıyodum siyah rgbsiz sistem topladım diğer attığıma geçtimHocam Değerler Nasıl Peki Sizin Kulandığınız Kule Tipinde %100 Yükte İken
Hangisi Daha İyi Soğutuyordu Peki Diğerinin Değerleri Nasıldı%100 yükte test etmedim hiç bf6 oynuyorum özel ayar çektim 2k da 5070ti ile sıcaklıklar işlemcide 60-65 arası nadiren anlık 67 lere çıkıyo ama stabil ortalama 60-65 arası. size attığım 2 soğutucuyu da kullandım. ekranlı olanın beyazını kullanıyodum siyah rgbsiz sistem topladım diğer attığıma geçtim
ikisi zaten aynı ürün hocam tek farkları renk, fanlardaki rgb, ve ekran farklarıHangisi Daha İyi Soğutuyordu Peki Diğerinin Değerleri Nasıldı
bu güzel tercih olur.
bu güzel tercih olur.
Diğer ramin chip seti ise aşağıda.
Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdırikisi zaten aynı ürün hocam tek farkları renk, fanlardaki rgb, ve ekran farkları
hocam anakarta max ayırabileceğiniz bütçe ne kadar ona göre önerebilirim ama 7k ya atx yok maalesef. 10-12k civarı fiyatlarıBu Ram Nası Peki Hocam Duruma Göre Bunuda Düşünüyorum![]()
XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 AX5U6000C3016G-CLARBK Ram özelliklerini incele, 2.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdır
Acaba biz demi sorun var diye araştırdım.boşta 40-45 derecelerde çalışan işlemciden bahsediyoruz oyunda 55 i geçmemesi mümkün değil yanlışınız var hele de 240mm sıvı soğutma ile komik bi bilgi
En Fazla 10 Belki 11 Olur Hocamhocam anakarta max ayırabileceğiniz bütçe ne kadar ona göre önerebilirim ama 7k ya atx yok maalesef. 10-12k civarı fiyatları
seçtiğiniz sıvı soğutmayı sırf o da 240mm diye videodaki corsair ile kıyaslamanız çok mantıklı anlıyorum. o zaman en ucuz 240mm sıvı soğutmayı alsın aynı performansı beklesinAcaba biz demi sorun var diye araştırdım.