Toplama PC Hakkında Görüşler

Reaksiyon skoru
1
Herkese Selam,

Aşşağıda belirttiğim linklerde bulunan ürünler için görüşleriniz ve önerileriniz hakkında bilgi almak istedim.

• İşlemci : AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz LİNK
  • Anakart :Msi B450-A PRO MAX AMD B450 4133 MHz LİNK
  • Ram : 2 Adet - Hikvision Urien 8 GB DDR4 3200 Mhz LİNK
  • Ekran Kartı : MSI GTX 1660 SUPER GAMING X LİNK
  • SSD : Western Digital 240 GB Green LİNK
  • Psu : Sharkoon SHP650 V2 650 W LİNK
  • Kasa : Rush Chopper RCA131 LİNK
Paylaşmış olduğum parçalar hakkında önerilerinizi ve görüşlerinizi beklemekteyim, bir kaç gün içerisinde bu sistemi dizmeyi düşünüyorum.

Herkese Selam,

Aşşağıda belirttiğim linklerde bulunan ürünler için görüşleriniz ve önerileriniz hakkında bilgi almak istedim.

• İşlemci : AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz LİNK
  • Anakart :Msi B450-A PRO MAX AMD B450 4133 MHz LİNK
  • Ram : 2 Adet - Hikvision Urien 8 GB DDR4 3200 Mhz LİNK
  • Ekran Kartı : MSI GTX 1660 SUPER GAMING X LİNK
  • SSD : Western Digital 240 GB Green LİNK
  • Psu : Sharkoon SHP650 V2 650 W LİNK
  • Kasa : Rush Chopper RCA131 LİNK
Paylaşmış olduğum parçalar hakkında önerilerinizi ve görüşlerinizi beklemekteyim, bir kaç gün içerisinde bu sistemi dizmeyi düşünüyorum.
Kanka bu paralara çok daha iyisi alinir hazir sistem kovala oke 🤗

önerim hazır güzel bir sistem alman ekran kartı güçlü ama pek teknoloji desteklemiyo ayrıca eğer bunu alacaksan ssd ye windows kurup depolamaya 1 2tb lık hdd alıp oyunları ve yüksek boyutta dosya ve programları ona kurman

Ssd biraz düşük kalmış yükseltmen senin yararına olur.
Hocam elimde m2 olmayan 1tb ssd mevcut , kalan hafızasa onu kullanırım diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerim hazır güzel bir sistem alman ekran kartı güçlü ama pek teknoloji desteklemiyo ayrıca eğer bunu alacaksan ssd ye windows kurup depolamaya 1 2tb lık hdd alıp oyunları ve yüksek boyutta dosya ve programları ona kurman
Disk için dediğiniz gibi bir planım var hocam, hazır sistemlere baktım hocam fakat fiyat çok artmış vaziyette ve kendim toplamak istiyorum, ekran kartına gelirsem fiyatları görene kadar aklımda msi 3060 vardı, 6 - 7 bin tl ye kartta kalmadı aslında 1660 super haricinde o fiyata bildiğiniz kart varmıdır acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri