Neler Yeni

Bu toplama pc uyumlu mu??

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emin Aşcı
8 GB Ram bu devirde yapılacak en büyük hata. Psu da kötü bence.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocam high power kaliteli bir marka ve akim koruma felan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem uyumlu mu? hocam

Rami degistirdim arkadaşlar yenisi bu

Konuyu açtığın mesaj üzerinden ilerleyeceğim. İşlemci, anakart, Ram uyumlu. Belki güç kaynağı sorun çıkarabilir giriş seviyesi gibi gözüküyor. Darboğaz olacağını sanmıyorum. Şu an tek emin olamadığım şey m2 ssd oda anakart’a bağlı. Belki kronik sorunlu olabilir fakat marka güzel olacağını sanmam. Anakart ile kasa uyumlu. Kısaca uyumlu.

12.000 eder mi. Bal gibi eder.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Konuyu açtığın mesaj üzerinden ilerleyeceğim. İşlemci, anakart, Ram uyumlu. Belki güç kaynağı sorun çıkarabilir giriş seviyesi gibi gözüküyor. Darboğaz olacağını sanmıyorum. Şu an tek emin olamadığım şey m2 ssd oda anakart’a bağlı. Belki kronik sorunlu olabilir fakat marka güzel olacağını sanmam. Anakart ile kasa uyumlu. Kısaca uyumlu.

12.000 eder mi. Bal gibi eder.
Psu neden kötü hocam herkes tavsiye ediyor ve ssd neden kronik sorunlu olur

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Psu neden kötü hocam herkes tavsiye ediyor ve ssd neden kronik sorunlu olur
Psu giriş seviyesi dedim fakat merak etme boru değil. Everest, rampage’e göre bayağı kaliteli. SSD neden kronik sorunlu olur bilmiyorum fakat olursa siyah ekran fakan yersin. Ama merak etme ssd markasıda kötü değil.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Psu giriş seviyesi dedim fakat merak etme boru değil. Everest, rampage’e göre bayağı kaliteli. SSD neden kronik sorunlu olur bilmiyorum fakat olursa siyah ekran fakan yersin. Ama merak etme ssd markasıda kötü değil.
Yani bu fiyata çok iyi mi? yoksa hazır beklemelimiyim

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Hangi hazır sistemden bahsediyorsunuz?

konuya iyice baktım yok hazır sistem ile arasında pek fark yok. Anakart, işlemci, ekran kartı aynı ssd depolama neredeyse aynı bir kasa ile psu farklı ondada seninki daha iyi. He fsp güç kaynağı ile hazır daha iyi ama olsun.

Son düzenleme:

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Hangi hazır sistemden bahsediyorsunuz?

konuya iyice baktım yok hazır sistem ile arasında pek fark yok. Anakart, işlemci, ekran kartı aynı ssd depolama neredeyse aynı bir kasa ile psu farklı ondada seninki daha iyi. He fsp güç kaynağı ile hazır daha iyi ama olsun.
Tamam valla kusura bakma bu kadar soru sordugum için senide zamanindan ettik don bir sorum var ben parçaları takamam montaj yapan biyer felan varmıya

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Tamam valla kusura bakma bu kadar soru sordugum için senide zamanindan ettik don bir sorum var ben parçaları takamam montaj yapan biyer felan varmıya
Estağfirullah hocam ne zamandan çalması 😀 Parçaları takması lego takmak kadar basit. Sadece bükmemeye dikkat et yeter. Nasıl takacağım dersen donanım arşivi’nin bunun hakkında bir sürü videosu var. Ayrıca hiç bir tamirci sen kadar özen göstermez.Sen olabildiğince dikkatli bir şekilde rehberlerden yardım alarak takmayı dene.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Estağfirullah hocam ne zamandan çalması 😀 Parçaları takması lego takmak kadar basit. Sadece bükmemeye dikkat et yeter. Nasıl takacağım dersen donanım arşivi’nin bunun hakkında bir sürü videosu var. Ayrıca hiç bir tamirci sen kadar özen göstermez.Sen olabildiğince dikkatli bir şekilde rehberlerden yardım alarak takmayı dene.
O cesaret yok bende ya teknik servis numarası biliyorsan atarsan iyi olur

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Merhaba Arkadaşlar hazır sistemleri araştırdım ama 12.500den başlıyor böyle sistem bende daha kalitelisini 12.350TL ye topladım markalar nasıl uyumlu mu? kalitelimi veya hazır sistem önerin 12.500tlye.

Anakart:
Ekran Kartı:
İşlemci:
Ram (Bellek):
Güç Kaynağı:
SSD:
Kasa:
hocam donanım arşivinin yeni sistemini bekle istersen

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Top Bottom