emiinascii
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
8 GB Ram bu devirde yapılacak en büyük hata. Psu da kötü bence.
Sonradan 8gb ram ve harddisk takacağım ve high power kaliteli bir marka8 GB Ram bu devirde yapılacak en büyük hata. Psu da kötü bence.
Konuyu açtığın mesaj üzerinden ilerleyeceğim. İşlemci, anakart, Ram uyumlu. Belki güç kaynağı sorun çıkarabilir giriş seviyesi gibi gözüküyor. Darboğaz olacağını sanmıyorum. Şu an tek emin olamadığım şey m2 ssd oda anakart’a bağlı. Belki kronik sorunlu olabilir fakat marka güzel olacağını sanmam. Anakart ile kasa uyumlu. Kısaca uyumlu.Hocam high power kaliteli bir marka ve akim koruma felan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sistem uyumlu mu? hocam
Rami degistirdim arkadaşlar yenisi bu
![]()
Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SBHT Ram özelliklerini incele, 819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Psu neden kötü hocam herkes tavsiye ediyor ve ssd neden kronik sorunlu olurKonuyu açtığın mesaj üzerinden ilerleyeceğim. İşlemci, anakart, Ram uyumlu. Belki güç kaynağı sorun çıkarabilir giriş seviyesi gibi gözüküyor. Darboğaz olacağını sanmıyorum. Şu an tek emin olamadığım şey m2 ssd oda anakart’a bağlı. Belki kronik sorunlu olabilir fakat marka güzel olacağını sanmam. Anakart ile kasa uyumlu. Kısaca uyumlu.
12.000 eder mi. Bal gibi eder.
Psu giriş seviyesi dedim fakat merak etme boru değil. Everest, rampage’e göre bayağı kaliteli. SSD neden kronik sorunlu olur bilmiyorum fakat olursa siyah ekran fakan yersin. Ama merak etme ssd markasıda kötü değil.Psu neden kötü hocam herkes tavsiye ediyor ve ssd neden kronik sorunlu olur
Yani bu fiyata çok iyi mi? yoksa hazır beklemelimiyimPsu giriş seviyesi dedim fakat merak etme boru değil. Everest, rampage’e göre bayağı kaliteli. SSD neden kronik sorunlu olur bilmiyorum fakat olursa siyah ekran fakan yersin. Ama merak etme ssd markasıda kötü değil.
Hangi hazır sistemden bahsediyorsunuz?Yani bu fiyata çok iyi mi? yoksa hazır beklemelimiyim
konuya iyice baktım yok hazır sistem ile arasında pek fark yok. Anakart, işlemci, ekran kartı aynı ssd depolama neredeyse aynı bir kasa ile psu farklı ondada seninki daha iyi. He fsp güç kaynağı ile hazır daha iyi ama olsun.Yani bu fiyata çok iyi mi? yoksa hazır beklemelimiyim
Tamam valla kusura bakma bu kadar soru sordugum için senide zamanindan ettik don bir sorum var ben parçaları takamam montaj yapan biyer felan varmıyaHangi hazır sistemden bahsediyorsunuz?
konuya iyice baktım yok hazır sistem ile arasında pek fark yok. Anakart, işlemci, ekran kartı aynı ssd depolama neredeyse aynı bir kasa ile psu farklı ondada seninki daha iyi. He fsp güç kaynağı ile hazır daha iyi ama olsun.
Estağfirullah hocam ne zamandan çalmasıTamam valla kusura bakma bu kadar soru sordugum için senide zamanindan ettik don bir sorum var ben parçaları takamam montaj yapan biyer felan varmıya
O cesaret yok bende ya teknik servis numarası biliyorsan atarsan iyi olurEstağfirullah hocam ne zamandan çalmasıParçaları takması lego takmak kadar basit. Sadece bükmemeye dikkat et yeter. Nasıl takacağım dersen donanım arşivi’nin bunun hakkında bir sürü videosu var. Ayrıca hiç bir tamirci sen kadar özen göstermez.Sen olabildiğince dikkatli bir şekilde rehberlerden yardım alarak takmayı dene.
hocam donanım arşivinin yeni sistemini bekle istersenMerhaba Arkadaşlar hazır sistemleri araştırdım ama 12.500den başlıyor böyle sistem bende daha kalitelisini 12.350TL ye topladım markalar nasıl uyumlu mu? kalitelimi veya hazır sistem önerin 12.500tlye.
Anakart:
Ekran Kartı:![]()
MSI Pro H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro H610M-B Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.749,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci:![]()
Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 7.717,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram (Bellek):![]()
Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güç Kaynağı:![]()
Hikvision Urien 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HKED4081CAA2F0ZB2 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hikvision Urien 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HKED4081CAA2F0ZB2 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hikvision Urien 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 HKED4081CAA2F0ZB2 Ram özelliklerini incele, 619,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD:![]()
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa:![]()
Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Green SN350 WDS480G2G0C PCI-Express 3.0 480 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Maalesef bilmiyorum hocam. Bunun hakkında başka bir konu açmanız daha mantıklı.O cesaret yok bende ya teknik servis numarası biliyorsan atarsan iyi olur
Benim bütçeye göre cikmicak gibi geliyor neyse beklerimhocam donanım arşivinin yeni sistemini bekle istersen