Konuyu hortlatıyorum hocam aldınız mı bilmiyorum klavyeyi fakat aynı klavyeyi bizzat ben de kullanıyorum. Gayet de memnunum
1758887160
Hocam sizi de bu konuya hortlatıyorum kbyın lütfen :D size de şeyi soracaktım Hawkın HK255 membran wireless klavyesi alınır mı bilginiz var mıdır? Fiyatı da...
bende launcherdan oyunu satın almıştım fakat kütüphanemde görünmüyor. Pc de kardeşimin steamden almış olduğu gta5 yüklü. Geçen hafta oyunu Rockstardan almıştım fakat kütüphanemde görünmüyor. Play on Steam diyor ama benim steam hesabımda Gta5 yok. Bunu nasıl çözebilirim bilen var mı acaba?
Bu sistemin ederi 16-17k. Fazlası verilmez. 30 a ddr5-4060ti-7500f li sistemler mevcut. 60 veren ağır geridir ya da bilgisayar nedir bilmiyordur
1721076323
Aga 1650 li sistemler bile 13-14k arası. Harbiden abartıyorsun. 3060ti ı da öldürme
Kasanın psu su düşük. Ekran kartını ti olarak seç bence. Ssd nin okuma yazma oranı düşük. Ram in CL değeri yüksek, yani sıkıntı. Anakart ve işlemci gayet iyi ama ekran kartını kesinlikle değiştirmen lazım. Darboğaz yapar şu şartlarda
https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu sisteme bak dostum. 4070 var içinde
Hocam zaten mobil veri üzerinden deniyorum. Stokta herhangi bir bitme durumu da yok gördüğüm kadarıyla. Sistem toplamıştım, topladıklarım da kaybolmasın diye sepete eklemek istedim, sorun yaşadım. Çerezleri de sildim tekrar kabul ettim fakat olmadı. Dediğin gibi sistemsel bir hata da olabilir
İncehesapta sistem toplayayım dedim öylesine. Sepete ekleyemiyorum hiçbir şekilde. Ne mobilden ne de pc başında olmuyor. Sorunu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim