Deselerdi ki öyşe olacak ha tamam derdik dediler ki görüntüde iyileşme olacak bunun yanına ek yeni mimariden ötürü frame gen daha iyi çaöışacağından 10 fps...
Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar...
Konunun amd ile alakası yok ya da afmf ile weilguard mesela oyun esnasında yer yer savaşırken 40 fpsleri gördüğüm oluyor dlss fg optimizasyon yapma görevinş...
Gecikme olmadığında açıyorum ama bazen bazı oyunlar oluyor leş gibi optimizasyonuyla düz dururken 130 savaş esnasında 40lara inen heh o oyunlarda gerekebiliyor
Can sıkıntısı zaten benimkisi 125 güç limiti 1000 mhz memory 120 mhz core clock artılıyla yüzde 5 6 fps artışı elde edebiliyorum furmark gibi testlerde fps...
Soru açık arkadaşlar Ekran kartıma overclock yapacağım.
Msi afterburner ile yapıldığını gördüm ama bunda anladığım kadarıyla afterburnerı sürekli açmak...
Kaşıt üzerinde snapdragon elit ya da diğer ismiyle gen 4 var yüzde 50 ye kadar ortalama güçlü ama pratikde yüzde 20 25lerde kalacaktır bundan kaynaklı daha...
Ekran kartı bile yok kasımda 2070sli 3600xli 700w psulu sistemi monitörüyle bir 17 5k ya bıraktım ki hala aunı fşyqta gider ekran kartsız bu pc çok bu fiyat...