2020'de aldığım DA-2 Sistemini upgrade etmek istiyorum. 2K Monitör var o yüzden 2k oynatacak şekilde dizebiliriz. Açıkçası bu upgrade işlerine nasıl başlanır önce ne alınır pek bir bilgim de yok. Yükseltmek mantıklı mı yoksa hazır sistemlerden mi tercih etmeliyim o konuda da şüphelerim var...
Merhaba arkadaşlar, DA2 yi alalı 1 ayı geçti. Bendeki sıkıntı şöyle Operada dolaşırken sekmeler arası geçişte bilgisayar takılıyor, ekran kararıyor, bazen res atıyor bazen atmıyor ben atmak zorunda kalıyorum. Oyunlarda falan hiçbir sıkıntım yok gayet iyi fps değerleri alıyorum sıcaklıklar gayet...
Evet arkadaşlar ilk gün anakart yükseltip siparişini verdiğim sistem geldi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Bir sorum var biosta fanın teki hiç çalışmıyor gözüküyor diğeri de stabil değil. Bir sıkıntı mı var yoksa normal mi ?
Hocam sabırlık bir durum yok ki kargoya verilmiştir maili gelince insan umutlanıyor. Sonra kargonu göremeyip telaşlanıyorsun madem daha kargoya verilmedi kargoya verilmiştir maili çok saçma