Merhabalar 450-500 tl civarlarında bi klavye bakıyorum elimde dell ofis klavyesi var hala sağlam çalışıyor ama rgbli yada rainbowlu bir şeylere geçmek...
Discord ve twithcin şöyle ortak bir kampanyası var ben daha önce discord'un 1 ay ücretsiz nitro dene kampanyasından faydalanmıştım bundan faydalanabiliyor...
Merhabalar r5 5600 ve rtx 4060'lı bir sistem almak istiyorum fakat güncel sitelere baktığımda ana bileşenler güzel olsada yan parçaların dandik olduğunu...
2 yıldır aktif olarak her zaman kullanıyorum csgo cs2 lol valorant war thunder pubg arma reforger squad rust ve daha adını yazamadığım bir sürü online...
açıkçası ping olmuyor ping normal gözüküyor tek sakıncam ban yedirip yedirmeyeceği operadan falan gir diyorlar ama operada krisp falan çalışmıyor cızırtı...
Merhabalar cloudfare warp kullanıyoruz bu sayede dc bağlanabiliyoruz fakat açık kalması gerekiyor kapanınca dcde gidiyor bu programın açık olması cs...
garip modlar var böyle hepsi sönüyor bi anda yanıyor hepsi sönüyor her renk farklı gelerek ledleri tek tek yakıp hepsini yakıyor falan o yüzden kafam...
Merhabalar xigmatek bir kasam mevcut kendi kumandası ile istediğim renge çevirip 4 farklı modu devreye sokabiliyorum stabil çalışıyor fakat aklıma takılan...
Merhabalar durum sizde de böyle mi? Kulaklığın sol tarafından ve sağ tarafından eşit bir ses seviyesi geliyor seviye konusunda sorun yok fakat sağ tarafın...