kanka bende aynısını düşünüyorum sen içimi ferahlattın aynı dönemde 2mizinde ekran kartı yada monitörü yanmayacağına göre driver bozuktur yeni güncelleme gelir yakında
dark souls 3 öneren olmuş bu indirimde almamanızı tavsiye ederim çünkü daha da düşük oluyor ayrıca şuan aldığın ds3 normal pakette pek bir şey yok daha iyi indirimle aynı fiyata dlc ler ile birlikte almanızı tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar bütçem 2k falan wireless kulaklık alacağım forumlarda eski konuları falan araştırırken anakart bilgisi verenleri gördüm sebebini anlayamadım sebebi nedir ayrıca wireless kulaklık önerisi olan var mı? rahatlık için wireless almaktayım kablolu önerisi ağır fark varsa...
A Way Out şuan indirimde çok uzun bi oyun değil ama biz arkadaşımla oynarken eğlendik biz oynadığımızda bir kişinin alması yeterliydi onu bi araştırıp oynayabilirsiniz
Selamlar dostlar video izledim biraz bakındım ama yine de sormak istedim boş yere kabloya para vermek istemiyorum asus dual 1660ti ekran kartım var televizyonun linki şu https://www.beko.com.tr/led-tv/b32l-5745-4b-tv-ve-tv-unitesi ben bunu 2. monitör olarak bağlayabilir miyim?
1634566025
son...
Herkese selamlar oyunun ekran kartını yaktığı yönünde konuşmalar var zengin birisi değilim kesinlikle ekran kartım yansa yerine koyamam ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı? rica ediyorum bilen test eden yazsın iyi günler dilerim
dediklerinizi uygulayacağım olmadığı takdirde bilgilendiririm çok teşekkürler
1629544187
format atsam olur mu arkadaşlar driver falan sil yükle demişsinizde yanlış bişi yapmak istemem @boostafa @Sadece Ölüler Görür