Genel olarak müzik Dinliyorum oyun da oynuyorum ama eğlencesine gibi o yüzden oyuncu kulaklığı düşünmüyorum çünkü onların genelde müzik kalitesi iyi olmuyor ama eğer iyi bir kablolu müzik kulaklığı biliyorsan önerebilir(elimde kablolu t500 modeli var)
Dediğim gibi hem dışarıda kablosuz hem evde pc de kablolu kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum bütçem en fazla 50 tl artar 400 tl yi geçmezse iyi olur teşekkürler şimdiden.
Yanıtınız için teşekkür ederim benim de aklımda quantum 100 modeli var görünüşü hoşuma gitti ve kulaklığın mikrofonunun çıkartılması hoş bir özellik dışarıda da kullanılabilir gibi
Açıkcasi drop plus ın çoğu videousunu izledim güzel bir kulaklık diyor herkes ama açıkçası ben rampage e güvenmiyorum satış sonrası destek hizmetleri çok iyi değil gibi çok yazı okudum internette bu nedenden dolayı
1610623141
Bu kulaklığı onereni ilk defa gördüm daha önce deneme şansınız oldumu...
Daha çok oyun odaklı olacak ama müzik performansı da iyi olan bir kulaklık varmı?
Bütçemi en fazla 400 tl'ye çıkartabilirim(drop plus önermezseniz sevinirim)
Benim Bulduğum kulaklıklar...
https://www.incehesap.com/corsair-hs50-pro-stereo-karbon-ca-9011215-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-45250/
oyun için mi müzik için mi belirtmemişsin ama hs50 pro yu 3-4 saat kullandım hoş bir kulaklık üzerine 50 tl kalır bence bir bak eğer müzik için kulaklık arıyorsan beni etketliyerek soru...