Oyun için kulaklık önerisi

Adal

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
350
Daha çok oyun odaklı olacak ama müzik performansı da iyi olan bir kulaklık varmı?
Bütçemi en fazla 400 tl'ye çıkartabilirim(drop plus önermezseniz sevinirim)
Benim Bulduğum kulaklıklar
Başka Önerilere açığım

HS35 i unutun bir kere. Diğerlerini bilmediğim için yorum yok

Daha çok oyun odaklı olacak ama müzik performansı da iyi olan bir kulaklık varmı?
Bütçemi en fazla 400 TL'ye çıkartabilirim(drop plus önermezseniz sevinirim)
Benim Bulduğum kulaklıklar
Başka Önerilere açığım
neden drop istemiyorsunuz ?

Jbl quantum 600 kullanıyorum. Bu kablosuz ve performansı baya iyi. Ses kasma olarak çoğu denediğim kulaklıktan daha tatmin etti ( cloud 2 ve arctis 5 kullandım zamanında ) . Jbl quantum 100 ün de bazı incelemeleri böyle hoşuna giderse alabilirsin

Açıkcasi drop plus ın çoğu videousunu izledim güzel bir kulaklık diyor herkes ama açıkçası ben rampage e güvenmiyorum satış sonrası destek hizmetleri çok iyi değil gibi çok yazı okudum internette bu nedenden dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklığı onereni ilk defa gördüm daha önce deneme şansınız oldumu eger olduysa mikrofonu nasıl birde JBL quantum 100 modeli mi bu mu?

Açıkcasi drop plus ın çoğu videousunu izledim güzel bir kulaklık diyor herkes ama açıkçası ben rampage e güvenmiyorum satış sonrası destek hizmetleri çok iyi değil gibi çok yazı okudum internette bu nedenden dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kulaklığı onereni ilk defa gördüm daha önce deneme şansınız oldumu eger olduysa mikrofonu nasıl birde JBL quantum 100 modeli mi bu mu?
Videolarını attığım jbl quantum 100 modeli. Şu an kafamda jbl quantum 600 var. Baya sevdiğim bir kulaklık 7.1 mi desen kablosuz mu olması desen ses performansı mı desen her şeyi güzel. Uygulaması da kolay ve sade. Mikrofon olarak da attığım videolar da var bir dinle istersen bence quantum 100 ün de mikrofonu güzel çıkarılabilir yapı da olması da + bir özellik. Ben sadece öneri de bulundum yani bu fiyat bandına rampage drop plus istemiyorum diyorsanız gidip sakın hs 35 almak gibi bir hata yapmayın. En azından ben sizin yeriniz de olsam hs 35 yerine bu kulaklığı tercih ederdim. Yakında jbl quantum 600 kulaklığının da incelemesini yapacağım.

Yanıtınız için teşekkür ederim benim de aklımda quantum 100 modeli var görünüşü hoşuma gitti ve kulaklığın mikrofonunun çıkartılması hoş bir özellik dışarıda da kullanılabilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,809
Üyeler
189,729
Son üye
espadad
Geri