adamlar isimli üyenin son içerikleri

1. A

1300tl mouse önerisi

Öneri için teşekkürler hocam, sanırım 1300 bandında wireless ve iyi özellikli tek mouse bu ama önerinizi arkadaşıma iletirim tekrardan teşekkürler.
  2. A

1300tl mouse önerisi

İyi akşamlar hocam benim attığım modelin özellikleri daha iyi değil mi? Sırf marka için daha düşük özellikleri olanı seçmek mantıklı değil bence
  3. A

1300tl mouse önerisi

Belirtmeyi unuttum oyun için ve daha çok hikaye odaklı oyunlar oynuyor 1760637734 Benim aklımda bu var iyi midir?https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse
  4. A

1300tl mouse önerisi

Arkadaşım mouse alıcak, 1300tl'ye kadar bütçe var ne önerirsiniz?
  5. A

Gamegaraj Windows kuramıyorum

Tekrardan sağ olun hocam yardım etmeye çalıştığınız için.
  6. A

Dün 2'ye kadar bunla uğraştım, creation tool ile denedim yine olmadı VMD sürücüleri kurulu olmadığı için. Creation tool ile kurarken sürücü yükleme ekranı gelmiyor. Bende 0 flaşa yeni win11 kurup denedim, tek sürücüyü tanıdı oraya kurmaya çalıştım windowsu kurdu sonra bilgisayarı tekrar başlattı...
  7. A

Hocam yine rahatsız ediyorum, biraz önce tekrar denedim bios ayarları dönmüş eski haline şimdi dediğiniz şekilde win 11 kurmayı denicem. İlgili video veya yazı varmı creation tool ile nasıl kuracağıma dair veya siz anlatabilri misiniz?
  8. A

Sağ olun hocam yardım için
  9. A

Hocam şimdi ekrana hiç görüntü vermiyor 1 2 saat sonra tekrar denerim olmadı yarın iade ederim
  10. A

Bios da şuan hiçbir ayarın olup olmaması onemli mi? Yoksa windowsu creation tooldan tekrar kursam duzelir mi?
  11. A

Hocam biraz önce VMD yi açıp denedim acaba bu şekilde olur mu diye şimdi hiçbir bios ayarı gözükmüyor ve bios da donuyor. İade mi etmeliyim?
  12. A

Bunu rufus kurulu olmayan flaşa mı yapmalıyım?
  13. A

Rufus ile kurdum 1756671812 Tekrar sıfırdan mı rufus kurup win atmam gerek?
  14. A

8gb ama bunla daha önce Windows kurmuştum
  15. A

Gamegaraj i5 13500HX işlemcili modeli aldım windows kurma ekranında mavi ekran verdi şimdi hiç Windows kurma ekranına atmıyor, biraz araştırdım bios ayarlarından vmd'yi kapatmam gerekiyormuş. Bios ayarlarina baktığımda vmd zaten kapalıydı. Şuan bu hatayı veriyor ne yapmalıyım ?
Geri